Hopp til hovedinnhold
LUPITA VS.

Følger opp Oscar-vinneren Get Out med ny horror – se sjuk trailer

LUPITA VS. US (UIP/MONKEYPAW/UNIVERSAL)

Get Out ble nominert til fire Oscars, og regissørdebutant, manusforfatter og produsent Jordan Peele er klar med en ny gyser; Us. Kanskje mindre satirisk og symbolsk enn den forrige? Eller skjuler det seg noe bak konseptet «de ser ut som oss, men de er ikke oss»? Kan vi være våre verste fiender?

Jordan, som spiller i sesong 1 av Fargo, sier dog at Us er «helt forskjellig» fra Get Out, men at filmen har samme «tone».

En ting som er sikkert er at det ser ut til å bli en skummel og skrullete affære. Se nedenfor.
JORDAN UNDER INNSPILLINGEN TIL GET OUT (UIP/MONKEYPAW/UNIVERSAL) 
Et ektepar og deres to barn drar på ferie langs kysten i Nord-California, men istedenfor å slappe av med kos, blir de dratt inn i et absurd helvete med demoniske skikkelser som er identiske med dem selv.

I hovedrollene finner vi Black Panther-duoen Lupita Nyong’o og Winston Duke, Elisabeth Moss (The West Wing, Mad Men, The Handmaid’s Tale), Anna Diop (24: Legacy, superheltinnen Starfire i DC-serien Titans), Yahya Abdul-Mateen II (Baywatch, superskurken Black Manta i Aquaman) og Tim Heidecker (Eastbound & Down). 
Igjen er Jordan Peele regissør, forfatter og produsent. Premiere i mars.

Se første trailer nedenfor, hvor Oakland-duoen Luniz’ hit, «I Got 5 on It» fra 1995, har fått en sentral plass. 

Når så du forresten en skrekkfilm om en svart familie sist? Vi kan ikke huske en eneste…
(Artig fakta: Da Luniz spilte på Rockefeller i Oslo 2004, kom kun han ene fra gruppen, Yukmouth, fordi partneren stod fast i tollen på vei fra Berlin. Ca. 50 publikummere (Rockefellers kapasitet er 1200) fikk servert et show som endte etter 20 minutter da CD-en med instrumentaler startet å hoppe under «I Got 5 on It».)
PS: Horror-versjonen av Superman? Se heftig trailer for BrightBurn 

Les mer