Hopp til hovedinnhold
(HIA PRODUCTIONS)

Pumba, Danny, Chirag og OnklP: – Føles som Nokas-filmen!

Holmlia-prinsen Pumba har med sin kompis Danny, sverdfisken Chirag fra Karpe Diem og Nike-hodet OnklP på sin nye singel «Stil».

En Nasty Kutt-produsert gatebanger som nå har fått en stilig gatevideo.

– Vi hadde et mobilt crew, fire motiverte rappere og en blid produsent aka NastyKutt. Alle var rå på sin performance, sier regissør Nima Taheri til 730.no.

– I tillegg til å være i en flyhangar var vi overalt rundt i Oslo sentrum for både performance shots og B-roll, sammen med fotograf Linn Silinger. Det mest dramatiske var vel da Onkl kutta fingeren heftig under innspillingen.

– Det ser man på videoen med blodflekk på linsa og blod smurt på veggen i vanen. Men han fikk et plaster og en øl, så da var han fornøyd. Alt i alt gikk alt egentlig veldig bra, og vi er fornøyde med sluttresultatet.

Fortsetter nedenfor videoen til «Stil»:

OnklP: – Det er fett å være med på en all-star låt! Dette er jo allerede en gateklassiker. Var gøy og lettvint å spille inn videoen med så flinke og chille folk.

Pumba: – Det var vanskelig å få til en dag hvor alle vi fire kunne,men vi fikk det til og det var rått! En minnerik dag med masse lættiser. Alle gjorde en god jobb og kjørte på uten pause, så resultatet blir jævla bra.

Chirag: – Jeg er stolt over å få være på track med noen av de jeg anser som helt klart best på norsk i dette landet. Vent til dere hører verset mitt.

Danny: – Det er fett at vi fikk til video på denne. Det føltes  som om vi var i en scene fra Nokas-filmen!

Se også: Video: Pumba med Norges kuleste 16 år gamle rapper

Nyeste saker fra 730.no

Les mer