Hopp til hovedinnhold
Fetisha Williams Sophie Elise podcast Fetisha + 1 Ida med hjertet i handen
Fetisha Williams (Instagram/fetishamlynn)

Sophie & Fetisha: Sophie Elise forklarer hvorfor hun trekker seg

Sophie & Fetisha blir nå Fetisha +1.

OPPDATERT 14. juni: Nå forteller Fetisha Williams mer om oppstyret i en annen podcast, nemlig Ida med hjertet i hånden med Ida Fladen. Her røper Fetisha at hun fortsatt ikke har snakket med Sophie Elise etter hun trakk seg, og at hun sitter igjen med de samme følelsene som hun gjorde fra dag en.

– Selvfølgelig blir man lei seg når man slutter å bli kommunisert med. Det er masse jeg har lyst til å si, men jeg føler ikke at jeg kan si det til noen andre først, forteller Fetisha til Ida og sier at hun føler seg litt ydmyket.

Videre presiserer Fetisha at hun mener det er lov å trekke seg hvis man ikke har lyst til å gjøre noe lenger. Det hun reagerer på er dog måten det blir gjort på.

– Man må likevel gjøre ting man ikke har lyst til i den voksne verdenen, og det er jo å gjennomføre jobb og opprettholde avtaler.

Fetisha er ukens gjest i podcasten til Ida Fladen (Instagram/fetishamlynn)

– Vi driver business for oss selv begge to. Jeg har ikke et sikkerhetsnett på mange millioner hvor jeg bare kan oppføre meg slik jeg vil. Jeg er ekstremt avhengig av at folk har hatt en god erfaring med meg i en jobbsituasjon, relasjon og hva som helst, forklarer Fetisha.

På spørsmål om hun føler seg sviktet er svaret 100 %.

– I lost my job twice.

OPPDATERT 9. juni: Etter at Fetisha Williams fortalte i sin podcast at hun sitter igjen med en gjeld på 600k alene, ettersom Sophie Elise Isachsen trakk seg fra podcasten tidligere kjent som Sophie & Fetisha, ser Harstad-kvinnen seg nødt til å kommentere.

Ifølge Fetisha skal summen være regninger som hun nå må stå for, fordi folk som duoen har jobbet med ikke har fått betalt det de skal. Sophie Elise mener dog at dette er en feil fremstilling.

– Da jeg avsluttet podcasten, var det profesjonelle parter inne for å regne ut hva jeg og Fetisha skulle betale i utgifter. Denne delen har jeg gjort opp for. Utover dette, synes jeg at det er trist at denne saken havner i media og fremstilles på en måte som ikke er korrekt, sier hun til VG.

Fetishas manager Wilde Siem hevder derimot at de ikke var enige i hva de profesjonelle partene kom frem til.

«Sophie valgte plutselig å trekke seg og dermed er podkasten i gjeld fordi vi hadde avtale om å signere en større kontrakt med en tredjepart hvor oppstarts- og produksjonsutgifter skulle dekkes. Hun dekket en mindre andel av regnestykket som de mente var riktig», skriver hun i en e-post til VG.

Hun legger også ved at de ikke synes åpenheten rundt det som har skjedd er det triste med saken.

OPPDATERT 8. juni: I ukens episode av Sophie & Fetisha Fetisha +1 er det sistnevnte sin tur til å utdype seg litt om situasjonen. Denne gangen har Fetisha besøk av TikTok-queen Anine Olsen, og sammen svarer de på noen spørsmål som har dukket opp på Jodel den siste uken – inkludert et om hvorvidt Sophie Elise og Fetisha er uvenner.

– Selvfølgelig er jeg jo lei meg, jeg har jo blitt ghostet av en veldig god venn. Det er et veldig merkelig paradoks å skulle være i, for man er jo ikke uvenner i den forstand at man krangler, men…

– Hun bare tar fra deg jobben to ganger? Skikkelig god venninne. Fy faen ass, avbryter Anine som virker å være opprørt på Fetisha sine vegne.

– Hun er eksen din, liksom. Den toksiske eksen, så hvis du går tilbake – jeg dreper deg. Jeg dreper ikke henne. Nei, de er ikke venner! Not on my watch, dobbel-forsikrer Anine og ler.

TikTok-dronningen, som nylig var å se i NRK-serien Norske beefer, har tidligere fortalt 730.no hvem hun absolutt ikke vil beefet med. Sjekk fasit i snutten nedenfor.

@730.no

Hvem vil @4nine ikke ha beef med?😳 #730no #norskebeefer #4nine

♬ original sound – 730.no

Følger du 730.no på TikTok?

Les den opprinnelige saken nedenfor.

I dag kunne Fetisha Williams annonsere at podcasten Sophie & Fetisha er historie ettersom Sophie Elise Isachsen har valgt å trekke seg.

Nå forklarer hun hvorfor.

Sophie Elise skriver på Instagram Story at hun forstår at nyheten kommer brått på, og forteller at det har skjedd mye i livet hennes den siste tiden – både offentlig og privat.

Etter å ha tenkt seg skikkelig om skriver hun at det ikke lenger føles riktig å fortsette Sophie & Fetisha.

nrk sophie elise podcast brudd fetisha williams 730 instagram bilde
Sophie Elise Isachsen (Instagram/sophieelise)

«Selv om jeg har elsket å dele venninnepraten mellom Fetisha og meg med dere! Når jeg går inn i noe, så er det viktig for meg å kunne dele alt med dere – og det har jeg følt at jeg ikke har kunnet på en stund fordi jeg har trengt litt privatliv. Da blir ikke podcasten så bra den kan bli og fortjener å være,» skriver influenceren.

Se også: Sophie Elise om den nye kjæresten: – På en rosa sky

Hun avslutter innlegget med å ønske venninnen lykke til videre når hun nå fortsetter som soloprogramleder.

«Jeg er glad for at Fetisha velger å fortsette i et format hun er skikkelig god i, og jeg ønsker henne masse lykke til med Fetisha +1 og alle de kule gjestene hun kommer til å lage pod med!»

(Instagram/sophieelise)

I dagens episode av Fetisha +1 virker det dog som avgjørelsen også kom litt brått på venninnen.

– Det er med et tungt og forvirret hjerte den beskjeden her kommer. Lang historie kort, Sophie har trukket seg fra podcasten, starter Fetisha.

– Jeg vil utnytte den første delen av denne episoden til å beklage til lytterne våre for hvor rotete og uprofesjonelle vi virker og er i dette øyeblikket, sier hun før hun også beklager seg til alle duoen har jobbet med.

Episodens første gjest er ingen ringere enn Caroline Nitter, som omsider spør Fetisha om Sophie Elise har kontaktet henne.

Ingen dårlig duo dette 💗 (Instagram/fetishawilliams)

Det kan programlederen bekrefte at hun ikke har gjort.

– Jeg har ikke snakket med Sophie, avklarer Fetisha enkelt og greit.

Se også: Stemningsrapport fra Fetisha og Carolines 17. mai-feiring (og bursdag!)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer