Hopp til hovedinnhold
NATHALIE (RICHARD ERIKSEN)

– Føler meg ikke lurt av OsloGirls

I går fortalte Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken fra VG Netts OsloGirls at hun var skuffet over resultatet og erfaringene i kjølvannet av seersuksessen.

– Jeg ville aldri blitt med på et sånt type program om det ikke hadde vært for at jeg ble fortalt at jeg kom til å bli fremstilt som den jeg er. Jeg hadde aldri brukt all den tiden jeg gjorde om jeg hadde visst at jeg skulle bli kalt hore på gaten, spyttet på på byen og skjelt ut på nettet. (…) Jeg vil ikke at du skal sitte og se på en serie som har «regi: Nini Bull Robsahm» skrevet i rulleteksten, for så å skjelle meg ut for alt jeg gjør, skrev 20-åringen på sin blogg. Men MAs kollega Nathalie Helgerud sier til 730 at hun ser annerledes på saken.

– Jeg føler meg ikke pushet eller lurt inn i noen av situasjonene som forkommer i serien. Jeg digger de som står bak det, og syntes de har fått til noe kult. Jeg har en god porsjon selvironi.
– Det er klart at man blir jo bare kjent med OsloGirls-Nathalie og det er jo bare en del av den Nathalie jeg er. Når det er sagt har jeg ikke forholdt meg til noe manus, men det er en konstruert virkelighet, som all reality er. OsloGirls-innspillingen var en ekstremt morsom opplevelse å være med på, og det hadde vært gøy med en sesong 2.

Astrid Dyson og Isabelle Rignes fra VG Nett-serien sier til 730 at de stiller seg på lik linje med Nathalie, og er av samme oppfatning.

Regissør Nini Bull Robsahm og produsent Hedda Mjøen ønsket egentlig ikke å kommentere saken, men etter å ha plaget dem med flere tapte anrop, fikk vi en tekstmelding fra Nini med tommelen opp til OsloGirls-pikene.

– Vi syntes alle jentene våre er helt, topp og ønsker dem alt godt! Serien har til nå 2 millioner visninger, så det er kjempestas.

I en epost til 730 forteller avdelingsleder VGTV og Rampelys, Ola E. Stenberg, at de også er tipptoppfornøyd.

– Etter 10 episoder med OsloGirls har vi ca. 200.000 visninger i snitt per episode. Så er dette tallet stadig økende ettersom gamle episoder lever godt når nye kommer til. Totalt har vi nå hatt ca. 2 millioner visninger av OsloGirlsVGTV. Også er det totalt 18 episoder som skal ut før det er slutt.

Vi fortalte Marie Amanda om de andre tre jentenes synspunkter, og MA vil gjerne understreke at hun også – faktisk – egentlig liker OsloGirls.

– Jeg digger serien, den er underholdende og desto mer underholdene med 730s recaps. Oppfordrer alle til å lese de før eller mens man ser på episodene.

(Hmph, så egentlig er alle happy? Hurra.)
OsloGirls-sammendragene så langt:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer