Hopp til hovedinnhold
Larsiveli musikkvideo eneste jeg vil bitterhetens hotell debut album
Larsiveli er ute med debutalbum og musikkvideo (nisju)

Larsiveli til 730.no: – Jeg utleverer hvem jeg var som er ekstra sårt og skamfullt

Larsiveli samler familien i ny musikkvideo ♥️

Etter en pause på tre år slapp Larsiveli aka Lars Reiersen (født i 92) slapp egen musikk tidligere i sommer.

Da 730.no tok en prat med rapperen på dette tidspunktet, lovet Lars at han ikke skulle jeg ikke slippe et par låter forså å forsvinne igjen.

– Denne gangen skal jeg ikke slippe et par låter og så forsvinne igjen. Nå skal vi gjøre det skikkelig, sa han den gang.

Det løftet har han holdt.

Forrige uke kom endelig debutalbumet til Larsiveli, som har fått tittelen Bitterhetens Hotell.

(nisju)

Mye har skjedd siden sist artisten på de tre siste årene, noe som får bli med inn i låtene på det nye albumet. I dag har Larsiveli vært rusfri i to år, men flere av sangene ble skrevet og spilt inn mens han fortsatt ruset seg.

730.no tar en prat med Larsiveli om albumdebuten som inkluderer låten «Eneste jeg vil» – takkebrev til familie og venner som ikke ga han opp.

Denne låten er artistens personlige favoritt fra Bitterhetens Hotell, og har nå fått en sterk og fin musikkvideo hvor familien til Lars også er med.

Lytt til albumet mens du leser vår prat med rapperen, og sjekk ut den fine musikkvideoen nederst i saken.

Gratulerer så mye med debutalbumet! Hvordan føles det?

– Tusen takk. Det føles utrolig bra å endelig slippe Bitterhetens Hotell.

Nå har det jo vært ute noen dager – hvordan har responsen vært fra både fans, venner og familie? 

– Responsen har vært utrolig bra. Veldig mange har ventet på ny musikk i flere år nå, så det er deilig å se at folk koser seg til albumet. 

Kan du fortelle litt om hvordan prosessen med å lage dette albumet har vært?

– Alle låtene på skiva er skrevet og spilt inn da jeg fortsatt ruset meg, og mye av innholdet i låtene representerer ikke hvem jeg er i dag. Albumet er en tidskapsel fra mitt tidligere liv, men det er en viktig del av min reise. Bitterhetens Hotell fyller på mange måter tomrommet fra alle de årene jeg ikke var aktuell med egne utgivelser.

– Prosessen har vært lang og kronglete, men jeg har lært masse. Jeg virkelig elsket å jobbe i studio med JNS, men det som har satt litt kjepper i hjula på prosessen har vært ting som har skjedd i mitt liv. Albumet ble litt forsinket på grunn av det, men jeg er uansett veldig glad for at jeg prioriterte som jeg gjorde. Det ekte resultatet av mine prioriteringer de siste årene ser du i dagens videopremiere. 

Har du en personlig favorittlåt fra albumet? 

Min personlige favoritt er uten tvil «Eneste jeg vil»! Det var en utrolig følelsesladd session den dagen vi spilte inn det refrenget. 

(nisju)

Den låten beskrives som et takkebrev til familie og venner som ikke ga deg opp. Hva har det betydd for deg?

– Det har betydd hele verden for meg. Jeg har et støtteapparat rundt meg som alltid har heiet på meg og vært der for meg. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg mest sannsynlig gitt opp meg selv for lenge siden. 

Det er jo en ganske personlig låt. Blir du noen gang nervøs for å slippe folk inn på den måten?

– Ja, jeg syns det er veldig skummelt nå som jeg faktisk måtte stå i mine egne følelser. Med dette albumet utleverer jeg jo hvem jeg var, noe som er ekstra sårt og skamfullt. Min situasjon per dags dato er mye bedre nå med tanke på familie og venner. Det er krevende å gi så mye av seg selv som det jeg gjør, men det er kun mitt eget ego som gir meg de usikre tankene. Det skal ikke handle om meg, men hva andre mennesker kan få ut av å høre på musikken min. 


Se også: Larsiveli til 730.no: – Skammet meg da jeg hørte låta rusfri for første gang


Larsiveli
(nisju)

«Eneste jeg vil» har også fått en veldig fin og sterk musikkvideo! Hvordan var innspillingen?

– Innspillingen ble veldig fin, men også veldig følelsesladd. Jeg kjente på mange følelser selv, og det samme gjorde andre i familien. Det ble en veldig fin avslutning på et kapittel, og en god start på et nytt kapittel. 

Hva håper du folk sitter igjen med etter å ha hørt på albumet, låta og sett musikkvideoen?

– Jeg håper at folk sitter igjen med en følelse av håp.

Veli season er hver jævla årstid, sier du i låta. Hvordan ser Veli season ut fremover?

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg veldig lyst til å lage et prosjekt med låter «for damene». Arbeidstittelen er Larsivalentine foreløpig. Jeg liker en ordentlig utfordring, så jeg kommer sikkert til å prøve å bli et sexsymbol eller noe sånt. 

Blodsbrodre blir Gangs of Oslo pa Netflix TV2 norsk serie
Larsiveli alias Lars Reiersen gjør skuespillerdebut i Blodsbrødre (TV 2)

– Også har jeg fått blod på tann som skuespiller via rollen min i Blodsbrødre, og det er absolutt noe jeg vil satse mer på! Jeg trivdes veldig godt foran kamera, så man skal ikke se bort ifra at jeg dukker opp på skjermen igjen i fremtiden. Og hvis noen vil ha meg rundt et bord for å tolke andres låter neste sommer, så er det også bare å si ifra! 

Det hadde vært gøy! Vi krysser fingrene for at de rette folkene leser dette 🤞 Takk for praten, Lars!

Sjekk ut ut den nye musikkvideoen til Larsilevi nedenfor.

Se også: The Office-stjernen skryter av Blodsbrødre med Larsiveli: – En skandinavisk The Wire

Nyeste saker fra 730.no

Les mer