Føflekken funket ikke

13. okt 2008 kl. 00:00
"WHATCHA THINK?"  "I HATE" (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Etter at Nicole Scherzinger fikk slikket sårene ferdig og lagt solonederlaget bak seg, ble det suksess med Pussycat Dolls. “When I Grow Up”, den første singelen fra Doll Domination, vokste raskt opp i topp 10 på Billboard Hot 100.

Men oppfølgeren var det verre med. Musikkbidrag fra den selverklærte kongen av hvite jenter, Polow Da Don, og mikrofonhjelp fra Missy Elliott hjalp ikke, og det generelle svaret på “Whatcha Think About That” ble “not”.

Singelen kom ikke engang inn i topp 100 på den amerikanske hitlisten.

Missy Elliott sliter selv med oppsvingen.

Heldigvis brukte ikke jentene så mye penger på videoen. I klippet er Missy tilbake i sin gamle kroppsform, mens de litt mer kroppete pusekattdukkene gjør sitt beste for å leve opp til den originale burlesque-Pussycat Dolls-gjengen. Eller lurestripping, om du vil.

Noe nysgjerrige frøken Elliott sikkert syns var stas. Hun rapper iallefall “play like Katy Perry kissin’ on guuuurls”.

For anledningen spriter Nicole opp med en frekk, ganske stor føflekk i munnviken:

Like før videoen ble sluppet, gjorde de om låten, i regi av produsenten Darkchild. Uten at remixen hjalp på populæriteten.

Gruppen kastet seg derfor rundt og endte opp i ørkenen etter kun noen dager, og skjøt videoen til den tredje singelen, europoppete “I Hate This Part”, passende nok produsert av København-gutten Jonas Jeberg.

I ødemarken tar Nicole frem et piano og spiller opp til våt dans med sine assistenter. Det begynner nemlig å regne.

Føflekken er gnidd bort i videoen til Pussycat Dolls’ danske låt:


Det er trendy å lansere flere singler samtidig, og ordet på de glatte popgatene er at deres neste blir R. Kelly-gjestende “Out Of This Club”. Her synger den kontroversielle (uskyldige) kåtskalken at jenter som blir med ham hjem fra byen, vil få sine drømmer oppfylt.

Se forsidesakene til 730.no.