Hopp til hovedinnhold
TRULS SETTER INN ØYET FOR ANDLEDNINGEN (SCREENSHOT FRA «FLYING CANONES» )

Flyvende kanoer fra Oslo-stjernegutter

Oslo-bandet Lukestar, med vokalist Truls som synger med hele hjertet og enda litt til, har i en stund allerede vært aktuelle i med den ganske – okei – kjempefine «Flying Canoes».
Men enda kan vi kan vente oss mer: Kvartetten er nemlig snart ute med plate nummer tre, og titulert Taiga – slippes albumet 28. februar, bare en drøy uke etter at de spiller på årets by:Larm.

Bandets forrige album Lake Tuba fra 2008 vant både Spellemannprisen samtidig som de fikk high five verden over, mye takket være Truls’ klokkeklare vokal. Suksessen tok som for nordmenn flest aldri helt av, men for Taiga er ambisjonsnivået fortsatt skyhøyt:  – Vi sikter så høyt som det går an. Vi har tatt et langt steg videre fra vårt forrige album, musikken er mer melodiøs, erotisk og naturnær, sier mannen med den lyse og fløyelsmyke stemmen; Truls Heggro til 730.

Videoen til «Flying Canoes» – hvor Truls spiller på glassøyet sitt – hadde premiere hos Lydverket, og man kan jo spørre seg selv hvor mye budsjettet lå på. Men hvilken rolle spiller vel det – når man synger som en mannlig (pluss minus) engel?


Fun fact: Lukestar pleide å kalle seg Lukewarm. LOL.

Hør guttas musikk hos WiMP og last ned her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer