Hopp til hovedinnhold

Florence: – Hva er galt med meg?

(MOSHI MOSHI/UNIVERSAL)

Det er mange som har lurt på hvor det ble av Florence and the Machine, den vakre briten med det ildrøde håret som oppnådde megasuksess med debutalbumet Lungs i 2009. Nå ryktes det imidlertid at trollkvinnen (huldra?) er på vei tilbake, og befinner seg for tiden i studio for å jobbe med sitt nye plate.

Mer rødhåret skjønnhet: Rihanna vs. fjortis på Twitter

Og i et intervju med Nylon nylig, annonserer hun at låtene nok en gang skal handle om ting som ikke finnes, og ting du ikke kan ta på:
– Spøkelser (hey, de er eke), min døde bestemor, ting man besøker i drømmer, forklarer hun.
– Jeg drukner i mørke metaforer i de nye sangene mine. For hver sang jeg skriver, føles det ut som om jeg prøver å forstå noe om meg selv: Hvorfor er jeg slik? Hva er galt med meg? spør hun og river seg (kanskje) litt i håret.
– Selv om jeg er i et stabilt og fint forhold, har jeg fortsatt problemer å ta meg av. Jeg blir snart 25, og jeg tror jeg må være voksten nå. Livet føles ut som en evig kamp om trygghet og frihet. (Word, ass.)

Og for å feire, disker vi opp med tre klubbslagere fra hennes første og seneste album Lungs:

Desserten over alle desserter:

Hør og/eller last ned, samt kopier spilleren til andre nettsteder:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer