Hopp til hovedinnhold

Flere artister bekreftet til vidAwards i Oslo

 

Etter to år på rad med fulle hus, nærmer tiden seg igjen for Norges store prisutdeling for musikkvideoer – og denne gang er det åpent for mannen/kvinnen i gata.

vidAwards går ned 2. mars på Sentrum Scene i Oslo, og for å virkelig skru opp tempen så gjøres dette i år i tett samarbeid med by:Larm.

Prisutdelingen hedrer artistene, regissørene og menneskene som hvert år gir oss timer på timer med visuell musikkunderholdning. Tidligere har Thomas Seltzer og Ida Fladen ledet hvert sitt show med opptredener fra artister som Astrid S, Seinabo Sey, Silvana Imam, Arif, Julie Bergan og Unge Ferrari – og vidAwards 2016 blir ikke dårligere:

vidAwards 2016 frister med stjerneskuddene Rytmeklubben, Frøder og Oscar Blesson. OPPDATERT: Nå er disse artistene også lagt til plakaten: Kwamie Liv, Ivan Ave, Cherrie, Erik Lundin og Philip Emilio.

NB! Vi deler ut billetter til noen heldige som mailer en linje til [email protected] med hvem de helst vil se live. Sett «vidAwards 2015» som tittel.

Det offisielle showet starter kl 21:00, men våre kilder opplyser om et lukket vorspiel før det hele braker løs – gladnyheten er at man via Billettservice får VIP-billetter som gir tilgang til hele kvelden.

vidAwards arrangeres av vidFlow, strømmetjenesten for musikkvideoer, som samme dag også lanserer en ny versjon. Last den ned på iPhone eller følg med hos vidFlow og 730.

Se video fra vidAwards i fjor:


  
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer