Hopp til hovedinnhold

Fladens skjønnhetstips!

Haha, ikke le deg i hjel nå! Men det er faktisk flere som har spurt om jeg har noen såkalte skjønnhetsprodukter å anbefale. Jeg er nok ikke rette person å spørre, men jeg har da et og annet produkt jeg bruker, som funker for meg hvertfall! 🙂 Her er mine topp 10, i tilfeldig rekkefølge. Du kan lese mer om hvert enkelt produkt under bildene.

1. Maybelline Express Volume Lift-up. Min nye favoritt mascara. Du trenger bare et par lag for å mye volum. I tillegg gir den vippene en fin bue og holder lenge. (Anbefaler fortsatt vippetang i tillegg).

2. Eyebrown fix fra H&M. Jeg har aldri nappet brynene mine. Denne herligheten her former brynene akkurat slik du vil. Så mye enklere enn å nappe!!

3. Øyenskygge fra MAC. Digger denne øyeskyggen! Den sitter lenge og kommer i ALLE mulige farger. Du kan sette sammen dine egne fargekombinasjoner. Fåes kjøpt på parfymeri. Koster 95 kr per skygge og 35 kr for boksen. (Dersom du kjøper 4 stk).

4. Colour Define Shampoo. Med denne shampoen slipper du å vaske håret hver dag. Den finnes til alle hårfarger.

5. Hårpudder fra Swartskopf. Det mest geniale noensinne! Du bare strør litt pudder under håret, og vips så har du masse volum! Kjempe praktisk hvis du har dårlig tid til å fikse sveisen 🙂 Dette får du kjøpt hos de fleste frisører.

6. Vaseline Intensive Care sminkefjerner. Har brukt denne så lenge jeg kan huske. En mousse som enkelt fjerner det du måtte ha klint inn i trynet. 7. Natusan Baby Oil. AVHENGIG!! Denne smøres på hele huden i dusjen (eller når du er ferdig, på våt hud), og gir deg deg like myk hud som en liten bebi. Love it.

8. Venus Breeze barberhøvel. Denne høvelen har aloevera-voks festet på seg. Du trenger ikke barberskum, og den etterlater huden myk og fin. Funker overalt 😉

9. Eight Hour Cream fra Elisabeth Arden. Dette er det aller beste å smøre på leppene synes jeg. En gang jeg var i Portugal og surfet, så fikk jeg STORE sår på leppen (pga saltvann og sol), og denne kremen var det eneste som hjalp. Fåes kjøpt på parfymeri.

10. Pudder fra Kanebo. Dette her er et must have. Jeg har med meg dette pudderet overalt. Helt utrolig hvor mye freshere man ser ut med et lite lag. Du finner det på de fleste parfymerier.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer