Hopp til hovedinnhold
(TRIANABLOG)

Fjortisaktuelle Triana Iglesias

Ingen introduksjon nødvendig. 30-åringen fra Oslo er fortsatt en av landets fineste, og hun har ingen planer om å forsvinne. 7. september debuterer vår frekke versjon av Cindy Crawford som spillefilmskuespiller i ærverdige Tina & Bettina – the movie med Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson, hvor hun sprekt nok tolker rollen som en sassy fjortis. Neste nummer av mag vier fire sider til Triana Iglesias, som snakker om blant annet dette:

Tina & Bettina – the movie:

– Det var veldig gøy, men hun var ikke akkurat en snill jente. Jeg fikk føle litt på det å gå tilbake til ungdomsskolen og være 14 år. Den følelsen er jo ikke alltid like kul.

Hullete nettingstrømpebukser og fashion:

– Man må bare passe på at det blir white-trashy, og ikke trashy… Jeg elsker grungy-stilen som de fleste hater. Akkurat nå er jeg på jakt etter de halsbåndene i plastikk som man hadde rundt halsen på midten av 90-tallet.

Hvis hun ikke føler seg bra:

– Da tar jeg på meg rød leppestift. Gjerne uten annen sminke og med tjafsete hår… Med rød leppestift blir dagen bedre.

Rider-liste med krav:

– Det hadde vært litt kult å ha noen kjempevanskelige krav som var helt umulig å få tak i, bare for å lage litt faenskap. Mariah Carey krevde jo hvite kattunger, men jeg er ikke helt der… Farris! Jeg er avhengig av Farris, og drikker to store flasker om dagen – minst! Da jeg var i Mexico under innspillingen av Paradise, fikk (manager) Martin (Aske Jacobsen) bestilt ned en kasse med Farris til meg, men den forsvant på veien. Det var krise.

Kjendisstatus og folk hun møter.

– …. det aller verste er de som tror de kjenner meg fordi de har sett meg på TV eller noe. De mener veldig mye om meg, og fortaller andre om hvordan jeg er uten at de egentlig har møtt meg… Det er heller ikke veldig gøy å sitte alene på trikken når Paradise Hotel går på TV. Det er akkurat som jeg blir til allemannseie og alle kan fortelle meg hva de synes om meg.

mag spør også om hvordan Triana var på ungdomsskolen, om hun alltid er fornøyd med kroppen sin (H&M-aktuelle Lana Del Rey, vår fjasete venninne Ulrikke Lund, ganske rosa Charlotte Free og cool-ass Lily Donaldson.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer