Hopp til hovedinnhold
yellowjackets sesong 2 skyshowtime norge 730no norway
Yellowjackets sesong 2 hylles av anmelderne (© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved)

Yellowjackets sesong 2 har startet på SkyShowtime i Norge

Yellowjackets sesong 2 holder definitivt koken.

Fjorårets beste nye TV-serie er tilbake.

(Inneholder ingen spoilere.)

SkyShowtime har når startet Yellowjackets sesong 2, med en unik blanding av survival, psykologisk horror og coming-of-age-drama fra øverste hylle.

Endelig returnerer vi til den makabre skogen i ødemarken hvor flyet til fotballjentene fra laget Yellowjackets styrer i 1996. Her må tenåringene kjempe for å overleve under umenneskelige og mystiske forhold i 19 måneder. En periode som fortsetter å prege dem i nåtiden som voksne kvinner 25 år senere.

Hvordan er responsen på Yellowjackets sesong 2?

yellowjackets sesong 2 skyshowtime trailer 730no

(© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved)

Mer eller mindre suveren!

Jamfør norske Filmmagasinet, som går for hele 5 av 5 stjerner.

«Yellowjackets byr på en kompleks og fascinerende fortelling om overlevelse, vennskap og psykologisk utfordring, samtidig som den tar opp viktige temaer rundt feminisme, vennskap og familiebånd. Serien har en sterk og solid kvinnelig rollebesetning som serverer imponerende skuespillerprestasjoner fra både de yngre og eldre versjonene av karakterene», skriver anmelderen. […]

Konklusjonen er at oppfølgeren til Yellowjackets sesong 1 klarer å legge seg på likt nivå.

«Jeg kan med glede rapportere at sesong 2 fortsetter å holde samme høye kvalitet! Ikke bare det, serien har allerede blitt fornyet for en tredje sesong, så her har vi mye å glede oss til.»

SkyShowtime-serien har 98 % positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes.

Joshua Altson fra Variety skriver at showet til Ashley Lyle og Bart Nickerson returnerer både dristigere og blodigere i sin andre sesong. Men påpeker at den også bevarer sin oppsiktsvekkende humoristiske sans.

«Med tanke på hvor dystert det er, opprettholder Yellowjackets en oppsiktsvekkende sans for humor gjennom historiene. Det komiske er en velsignelse når showet går dypere inn i psykologisk terror», mener bransjebladets journalist.

Graeme Guttmann fra ScreenRant sier seg enig, og mener at SkyShowtime-serien er helt unik.

«Yellowjackets sesong 2 er en velkommen retur for dramaserien. Like slem, med mørk humor og brutal som alltid, og det finnes ingenting lignende,» skriver anmelderen.

Videre blir skuespillerprestasjonene i Yellowjackets sesong 2 trukket fram som ypperlige.

Yellowjackets sesong 2 bekreftes (Paramount Plus/Showtime)

(© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved)

«Juliette Lewis er sublim, Christina Ricci finner sin perfekte kollega, og du holdes konstant på tærne med parallelle tidslinjer og tonnevis av skumle gleder. For en oppfølger,» skriver Leila Latif fra The Guardian og gir sesong 5 av 5 stjerner.

Gwen Ihnat fra The Wrap skriver at skuespillerprestasjonene er hypnotiske.

«En mindre serie ville snublet av vekten med så mange karakterer og utallige ikke nødvendigvis sammenflettede historier. Men selv de historiene som virkelig får deg til å klø deg i hodet blir enda bedre som følge av den hypnotiske fremførelsen av det fantastiske rollebesetningen.»

Se traileren for Yellowjackets sesong 2 via SkyShowtime nedenfor.

Nykommere i sesong 2 er blant andre Elijah Wood (The Lord of the Rings, The Hobbit). Karakteren hans Citizen Detective Walter skal etterforske Misty, spilt av Christina Ricci.

yellowjackets season 3 Elijah Wood walter trailer 730no showtime

Elijah Wood som Walter (© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved)

Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) har rollen som en voksen Lottie, mens vi får se Van i nåtiden via Lauren Ambrose (Six Feet Under).

SkyShowtime har både Yellowjackets sesong 1 og 2 eksklusivt i Skandinavia.

yellowjackets sesong 2 skyshowtime norge 730no norway

Den gudsforlatte hytta i Yellowjackets (© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved)

Første sesong ble nominert til hele seks Emmy-priser – og hylles av skrekkmesteren Stephen King.

Den nye streameren SkyShowtime samler anerkjente TV-serier og filmer fra flere av klodens mest kjente filmstudioer og produksjonsselskaper.

Fra klassikere til kliss nye kritikerroste titler.

Samt konspirasjons/thrillerserien Rabbit Hole med Kiefer Sutherland. Musikalkomedien Grease: Rise of the Pink Ladies; en forløperserie til 70-tallsfavoritten Grease.

I tillegg til kommende Fatal Attraction.

fatal attraction tv serie sesong 1 skyshowtime norge 730no norway

Fatal Attraction 2023 (© 2023 Paramount Pictures. All Rights Reserved)

Den erotiske, psykologiske thrillerserien, basert på kultfilmen fra 1987, har Joshua Jackson (Dawson’s Creek, Fringe, The Affair) og Lizzy Caplan (Mean Girls, Cloverfield, Party Down) i hovedrollene. Denne bør man definitivt ikke gå glipp av.

SkyShowtime koster kun 79 kroner i måneden

Les mer

Nyeste saker fra 730.no