Hopp til hovedinnhold
Slik har du nok mobildata med Telenor Yng – til alle situasjoner (Telenor Yng)

4 tips til deg som bruker myyye mobildata

Hvordan finner du det perfekte mobilabonnementet for akkurat deg?

I gamle dager (les: da vi var små) var det ringeminutter og SMS/MMS som gjaldt, men det siste tiåret har selvfølgelig databruk seilet forbi som det aller mest essensielle for de aller fleste.

Med stor nok datapakke kan man gjøre alt, enten det er å streame serier, scrolle på Instagram eller oppdatere venner via Snapchat.

Men hvor mye er nok for deg?

For musikkelskere er Telenor Yng perfekt. Abonnementet inkluderer blant annet Music Freedom – en tjeneste som gjør at du kan streame musikk via Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music uten å bruke din data i hele EU og EØS.

Ubrukt data blir overført til neste måned via Data Rollover.

Nettslett er også inkludert for alle Yng-kunder.

Det som gjør Telenor Yng til et unikt abonnement er tilleggstjenesten Goodies. 

Med Goodies kan alle vi mellom 18 og 28 velge og vrake blant hele 12 fordeler. Slik skreddersyr du et abonnement som er perfekt for deg!

Vi har tidligere nevnt et kostnadsfritt bidrag til miljøorganisasjonen Hold Norge Rent, men Telenor Yng har hele 11 Goodies til, deriblant flere som er perfekt for deg som bruker mobilen til alt.

Her er fire Goodies som er perfekt for deg som bruker mye data:

1) Feriedata

Får telefonen kjørt seg i feriene? Velg «Feriedata» som Goodie, så får du dobbelt så mye data 3 måneder i året – helt automatisk. Bruker du ikke opp alt, så overføres resten til neste måned via Data Rollover. Datoene du får dobbelt så mye å kose deg med er 1. april, 1. juli og 1. desember.

2) Data Switch

Har du telefonskrekk? Vi også! Det er lov å bruke mobilen til alt annet enn samtaler. Velg «Data Switch» som en av dine Goodies, så bytter du ut fri tale med 2 GB ekstra data hver måned. Du får i tillegg 60 kostnadsfrie samtaler, så det bør holde rikelig for alle som foretrekker skriftlig kommunikasjon.

3) Roam i Verden

Glad i å reise? Med «Roam i Verden» kan du bruke telefonen som hjemme også utenfor EU. Tjenesten gir deg Music Freedom (fri streaming av musikk uten å bruke av din data) og 5 GB ekstra data hver måned i mange land: Australia, Bangladesh, Canada, Færøyene, Grønland, Hong Kong, Kina, Malaysia, Montenegro, Myanmar, Pakistan, Russland, Serbia, Sveits, Thailand, USA og norsk kontinentalsokkel.

4) Data Boost

Noen ganger trenger man bare litt ekstra. Med «Data Boost» kan du bruke så mye data du vil i hele 12 timer i strekk én gang i måneden. Perfekt for lange reiser, hytteturer uten WiFi eller andre anledninger hvor du vil bruke mye data uten å spare inn på noe.

PS: Du kan også velge Goodies som Bildeprint (fremkalling av polaroidbilder), ekstra ringetid til utlandet, VG+ og Gadgets (gratis ørepropper, ladekabel, deksel osv).

Sjekk ut alle de 12 Goodiene til Telenor Yng her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer