Hopp til hovedinnhold
OH HI MARK DENNY (WISEAU FILMS)

Filmen om verdens verste film ?

Her er traileren til The Disaster Artist. Les om filmen nedenfor. 

Vi kan skrive tusen ord om hvor dårlig The Room fra 2003 er, men du må nesten se den selv for å virkelig forstå det. De forferdelig svake scenene kommer så hyppig at du aldri kjeder deg, og etter to-tre visninger kan du mange av replikkene utenat.  Men hell i uhell – den Tommy Wiseau-skapte kalkunen er så rævva at den siden premieren har blitt en moderne kultklassiker. 

Se bare på denne gullsnutten her: 

The Room settes støtt og stadig opp i kinosaler verden over, og regissør, produsent, manusforfatter og hovedrolleinnhaver Tommy Wiseau tar ofte turen for å møte tilhengerne.

Da vi gikk på en tilfeldig visning i Los Angeles for noen år siden dukket stjernen opp uannonsert og kastet ball med fans utenfor. (En referanse fra filmen.) Den polsk-amerikanske 48-åringen holdt også en lang og forvirrende tale inne i salen – til enorm jubel fra de oppmøtte. 

En klassisk screening av The Room ser og høres omtrent sånn ut: 

The Room har mange berømte fans, deriblant James Franco.

Skuespilleren er sertifisert artigper og filmelsker, og lager i disse dager en film om filmen. Eller, en film om boken The Disaster Artist, skrevet av Tommy Wiseaus noe mer oppegående co-stjerne Greg Sestero. (Ja, han som spiller Mark.) 

Med på laget er også James’ lillebror Dave Franco, Zac Efron, Sharon Stone, Josh Hutcherson (Peeta i The Hunger Games), Melanie Griffith og bestekompisen Seth Rogen. Sistnevnte er også med som produsent.

Første teaser-trailer til The Disaster Artist kom for få minutter siden – sjekk den ut nedenfor! 

The Disaster Artist ble vist på festivalen South by Southwest (SXSW) i Texas i mars, men har ordinær premiere i desember. 

Se også: Dawson’s Creek-stjerne spiller Diplo i ny film

Les mer