Hopp til hovedinnhold
JESSE EISENBERG I ADVENTURELAND (MIRAMAX)

Filmen etter Superbad

Det er ofte ikke enkelt for artister å følge opp en suksessplate, jamfør det litt slitte musikkuttrykket «det vanskelige andrealbumet».

Noe av det samme passer til filmbransjen. 

Greg Mottola debuterte ikke med Superbad, men komedien om tenåringene Hill og Cera som skal forsøke å dra på fest, ble den første store kinosuksessen for regissøren og manusforfatteren. (Tidligere har han laget episoder av serien Arrested Development.) 

Les også: Superbad marihuana.

Nå har den amerikanske 43-åringen gjort ferdig sitt neste prosjekt, Adventureland, sammen med blant andre Kristen Stewart fra Twilight, Superbad-skuespillere Martin Starr og Bill Hader og Ryan Reynolds, snart aktuell som Deadpool i Wolverine.

Handlingen er lagt til 1987. James, spilt av Jesse Eisenberg, har akkurat blitt ferdig med college og gleder seg til sommerens Europa-tur med venner, en presang foreldrene har lovet for å feire at utdannelsen er i boks.

Dessverre får moren og faren dårlig råd, så James ender i stedet opp med en sommerjobb på et snuskete tivoli. Heldigvis møter han sin store kjærlighet, Kristen Stewart i rollen som Em.

Traileren for Adventureland:


Filmen har premiere til våren.

Superbad kostet 20 millioner dollar å lage, og i løpet av de fire første månedene spilte den inn 170 millioner dollar alias over 1 milliard kroner.

Bonus: Traileren for Superbad (2007):


Twilight-stjernen som ung prostituert.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer