Hopp til hovedinnhold
sydney sweeney olivia the white lotus season 3
Sydney Sweeney (Instagram/sydneysweeney)

Sydney Sweeney fikk først nei til å spille Olivia i The White Lotus

Sydney Sweeney er frustrert over rollene hun får.

I 2022 klarte Sydney Sweeney (født i 97) bragden å bli Emmy-nominert for både rollen som skrulleguri Cassie Howard i Euphoria og som privilegerte Olivia Mossbacher i The White Lotus sesong 1.

The White Lotus med Sydney Sweeney som Olivia Mossbache og Brittany O'Grady som Paula (HBO)

The White Lotus med Sydney Sweeney som Olivia Mossbache og Brittany O’Grady som Paula (HBO)

Den sistnevnte HBO Max-rollen fikk hun (som seg hør og bør?) ikke automatisk.

– [Serieskaperen Mike White & co] trodde først at jeg ikke var riktig for The White Lotus fordi jeg gjør Euphoria, sier hun til Variety.

– Så jeg laget selv en tape og gjorde audition for White Lotus. Akkurat som alle andre. Jeg fikk en call-back akkurat som de andre, forteller 25-åringen.

Se scener fra TWL nedenfor med Sydney som slangen Olivia.


Se også: Italienske Simona Tabasco alias Lucia fra The White Lotus har blitt global stjerne


Skuespilleren føler at Hollywood allerede setter henne i bås når det kommer til roller.

– Jeg får tilbud om roller som ligner på dem som jeg allerede har spilt. Det er alltid folk som ser meg som Cassie eller ser meg som Olivia. De sender meg manus som er akkurat sånn! Men [rollene] som er annerledes, de som overrasker folk at jeg gjør, er de som jeg vanligvis må kjempe for å få.

– Som for eksempel Reality. Jeg måtte på audition for den. Jeg måtte selv lage en tape og sende inn min audition akkurat som alle andre.

I dag kom hennes nye biopic Reality, hvor hun spiller den amerikanske kvinnen Reality Winner, som fikk den lengste straffen noensinne for å ha lekket sensitive NSA-dokumenter: Les mer og se trailer

Når er Sydney Sweeney tilbake som Cassie Howard?

sydney sweeney cassie zendaya euphoria season 3 casting hbo nordic

Sydney Sweeney som Cassie Howard (HBO)

I forrige uke røpet HBO-dramasjefen Francesca Orsi at premieren på Euphoria sesong 3 trolig utsettes til 2025.

Streiken blant manusforfatterne i Hollywood skaper forsinkelser, samtidig som Sam Levinson har laget The Idol. Sydney forteller at hun ennå ikke har fått sett noe av manuset til  Euphoria sesong 3. Men hun gleder seg til å se hva Sam har kommet opp med for Cassie.

– Jeg håper bare at jeg får fortsette å utfordre meg selv som skuespiller og får [ta Cassie] til ville steder. Fordi hun er en så gal, dramatisk forsterket karakter og det er morsomt å spille henne. Uansett hva Sam bestemmer seg for at han vil gjøre med henne, stoler jeg fullt og helt på Sams visjon. Jeg er spent!


Se også: – Kroppen min definerer ikke hvem jeg er


Euphoria Season 3 Sydney Sweeney Photo Call

Sydney Sweeney på premieren til Euphoria sesong 2 i Goya Studios i Los Angeles i 2022 (Jeff Kravitz/FilmMagic/HBO)

Sydney Sweeney kommenterer ikke ryktene om romanse med Glen Powell under filmingen av sin nye R-rated romkom Anyone But You. (Men hun er tilsynelatende fortsatt forlovet med restauranteierenj Jonathan Davino.) Dette er hennes første komedie, og hun elsker erfaringen.

– Vi lo hver eneste dag, og rollebesetningen og crewet er en gjeng med virkelig flotte mennesker. Vi alle kom overens. Det føltes som en sommerleir. [Anyone But You] er den første gangen jeg lager noe sånt. Så jeg likte det definitivt. Og kanskje jeg vil gjøre flere [komedier].


I likhet med rollen som Olivia i The White Lotus, fikk Sydney først beskjed om at hun ikke egnet seg som Cassie i Euphoria.

Euphoria-stjernene Javon Walton og Sydney Sweeney på MTV Movie & TV Awards i Santa Monica i juni 2022 (Presley Ann/Getty/MTV)

Euphoria-stjernene Javon Walton og Sydney Sweeney på MTV Movie & TV Awards i Santa Monica i juni 2022 (Presley Ann/Getty/MTV)

2018 ble hun booket til tre store TV-serier: Netflix’ Everything Sucks!, Hulu-flaggskipet The Handmaid’s Tale og den undervurderte HBO-miniserien Sharp Objects. Samtidig fikk den daværende 20-åringen lyst til å forsøke seg på en ny HBO-serie. Nærmere bestemt Euphoria-rollen som 17-åringen Cassie Howard; en usikker jente med daddy-issues.

Men CV-en hennes var ikke nok. Casting-sjefen til Euphoria ba henne droppe audition fordi «hun ikke passet» som Cassie. Likevel laget Sydney en audition-tape, filmet av moren sin, og sendte inn. Hun ble booket umiddelbart.


Les også: Sydney Sweeney tjener ikke nok til å ta fri 🤔

Nyeste saker fra 730.no

Les mer