Hopp til hovedinnhold
TATIANA MASLANY ER RÅ SOM SARAH+++ (BBC AMERICA)

Fikk grønt lys til sesong 4

BBC America bekrefter at de til neste år er klare med 10 nye episoder av Orphan Black.

Les vår sak om den originale, spennende serien nedenfor.

TATIANA MASLANY ER RÅ SOM SARAH+++ (BBC AMERICA)

Kan en kanadisk konspirasjonsaktig thrillerserie fra BBC America være spennende?

Absolutt.


Den første sesongen av
Orphan Black er en av Netflix‘ mest sette, showet har 8,4 stjerner av 10 hos IMDb og er i skrivende stund den tredje mest populære serien hos amerikanske iTunes (kun slått av Mad Men og Game of Thrones). På mandag starter showet hos TV 2 Bliss.

Uten å ødelegge for dem som ikke har sett, så kan vi røpe at Orphan Black starter med at karakteren Sarah Manning ser en annen kvinne som begår selvmord. Den døde ser helt lik ut som Sarah, som freidig nok tar hennes identitet. For så å finne ut at hun selv er en av flere identiske kloner. Prikk prikk prikk.

TATIANA MASLANY ER RÅ SOM HELENA+++ (BBC AMERICA)

– Sakte, men sikkert så tar et smart konstruert epos form, skriver Entertainment Weekly, som disker opp med maks score.

Utenom den bra, relativt uforutsigbare historien, så eier skuespiller Tatiana Maslany hele serien. Den 28 år gamle kanadieren (som i fjor gjestet Parks and Recreation) gjør alle de veldig forskjellige rollene på en særdeles imponerende måte. Dette har gikk henne Golden Globe-nominasjon (hun ble slått av Robin Wright fra House of Cards) og en Canadian Screen Award-pris (kanadiske Oscar/Emmy).

Fortsetter nedenfor traileren for sesong 1.

Orphan Black, laget av
Graeme Manson og John Fawcett, har også med hunken Dylan Bruce fra Arrow og omtrent like flotte Jordan Gavaris, som ikke har gjort særlig mer enn å gjeste Drake-serien Degrassi: The Next Generation, men som nå bør få masse tilbud etter sin innsats som Sarahs homofile horevenn Felix.

Seriens første sesong starter på TV 2 Bliss mandag kl. 22:00. Se traileren til fortsettelsen nedenfor. Sesong 2 pangstarter noen sekunder etter slutten til sesong 1.


Apropos sesong 2: Besøk Bates Motel på nytt (hvis du tør)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer