Hopp til hovedinnhold
Astrid S 730no podcast Ariana Grande twitter Zendaya Shawn Mendes French Montana
Astrid S gjester podcasten til 730.no (Instagram/astridsofficial)

Astrid S til 730.no: – Jeg fikk så mange dødstrusler

Astrid Smeplass alias Astrid S gjester endelig podden ❣️

Ukens gjest i podcasten til 730.no er muligens en av våre mest etterspurte gjester, nemlig den globale popstjernen fra Rennebu – Astrid S (født i 96).

@730.no

@ASTRID S folket har talt 🩷 Vil du være gjest i podcasten vår? #astrids #730no #podcast

♬ That Guy – Astrid S

I denne episoden tar artisten turen innom studio for å ta en prat om alt ifra gjennombruddet som 16-åring på Idol, dating, dårlig selvtillit, kanselleringskultur, drapstrusler etter beef Ariana Grande og #metoo i Hollywood.

Astrid S har ikke manko på historier å fortelle fra sine 10 år (!) som artist.

Hvordan endte hun for eksempel opp med det som skulle bli hennes største låt «Hurts So Good»? Som for øvrig er en av de to låtene hun ikke har skrevet selv.

Det 26-åringen, som på denne tiden var 19 år, måtte gjøre for å få låten er noe hun ser tilbake på som ganske vilt.

– Det var en kamp på få den. Jeg husker jeg var i New York også, han ble jo sparka etter #metoo han fyren som jobbet i Republic [Records], forteller Astrid.

(Instagram/astridsofficial)

Mannen det er snakk om er Charlie Walk. Den tidligere presidenten for Republic Records forlot plateselskapet i 2018, etter en intern etterforskning som følge av anklagelser om seksuell trakassering fra en tidligere kollega. Det var Variety som først omtalte saken.

– Da tenkte jeg at det var helt normalt, men når jeg ser tilbake på det så synes jeg det er ganske vilt. Først ble jeg sendt for å kjøpe en sånn rød tettsittende kjole også skulle jeg opp på kontoret hans. Bare meg og han. Også satt jeg i sofaen der og skulle overbevise han om at jeg skulle få «Hurts So Good».

Da spilte han en versjon av låten med en annen svær artist.

Hun heter Zendaya.

zendaya louis vuitton Capucines photoshop kylie jenner 730no video
Zendaya (Instagram/zendaya)

Det var altså Euphoria-stjernen som egentlig skulle gi ut låten, men da Astrid S svarte ja på spørsmålet om hun kunne slå denne versjonen var den hennes.

– Han spurte sånn: «Can you beat that?» også var jeg sånn «Yeah». Også fikk jeg låta.

Zendaya er dog ikke det eneste stjernenavnet som kan ytres i samme setning som Astrid S.

I episoden forteller artisten også om hvordan det var å jobbe med Shawn Mendes (!) som hun synger med på kanadierens låt «Air».


Se også: Shawn Mendes til 730.no om Astrid S: – Hun er rett og slett flott!


Vi får også høre mer om opplegget rundt French Montana, som kopierte teksten til en av Rennebu-kvinnens låter uten tillatelse.

I tillegg forteller artisten om da hun fikk drapstrusler etter en aldri så liten diskusjon med selveste Ariana Grande på X. Eller Twitter som det het den gang.

(Instagram)

Astrid reagerte nemlig på plastveskene Ari solgte til publikum på turneen sin som et sikkerhetstiltak etter terrorangrepet på konserten hennes i Manchester i 2017 der 22 mennesker døde.

Til tross for å ha forståelse for at sikkerhet kommer først, syntes den norske sangeren at det kanskje ble litt vel mye plast – sånn med tanke på miljøet.

Kort tid etter svarte Ariana.

Hun skrev at hun ikke har makt nok til å endre sikkerhetrutinene på arenaene, og at hun vet at Astrid ikke stiller spørsmål ved dem, fordi… Det hadde jo vært helt vilt.

Men hun skjønte dog helt hva Astrid mente.

– Jeg husker da vi beefet på Twitter, så fikk jeg så mange dødstrusler. Jeg satt i en middag med bandet mitt, og jeg har aldri fått sånn trøkk, røper Astrid.

Hun forteller at hun først ble skikkelig lei seg og det hele kom som et stort sjokk. I ettertid har hun dog skjønt at det var helt ufarlig og at ingen skulle ta livet av henne.

– Men jeg ble så redd, så jeg måtte bare dra fra den middagen og samle meg litt. Så det var… Hun har fans som gjør alt for henne.

Du kan høre Astrid S fortelle hele historien og mye mer i podcastepisoden nedenfor.

Du finner 730.no sin podcast helt gratis hvor enn du lytter til podcast.

Se også: Jenny Gehrken om å være kjæreste med Sophie Elises eks: – Føles også litt sånn distant

Nyeste saker fra 730.no

Les mer