Festivalfjas med Wonder the Boy

13. mai 2018 kl. 00:00
ÅRETS FESTIVAL BYR PÅ BÅDE ROCK, HIP-HOP, POP OG R&B (H&M)

[annonse]

H&M Loves Music fortsetter å booke unge, norske artister vi elsker. Takk for det! Dagens slipp er det deilige trekløveret Wonder the Boy, Lüt og Eddy & Zino.

Fra før av er også Hanne Mjøen, Sval, Emma Jensen, Jesper Jenset, Ylva, Emilie Adams, Chris Abolade, Isák og Ezzari klare for årets festival.

H&M Loves Music er gratis, men det er begrenset med plasser. Påmeldingsskjema finner du her!

Tvillingduoen Eddy & Zino har vokst opp med Hkeem (som spilte på H&M Loves Music i fjor), og signerte nylig med Sony Music i en alder av 16. De tar med seg debutsingelen «Fortjener mye mere» (feat. Hkeem) samt kliss ny musikk til Vulkan Arena 2. juni.

Tromsø-punkerne i Lüt var i likhet med HMLM-aktuelle Emma Jensen en av finalistene til Urørt-finalen 2017. De måtte se seg slått av bergenserne i Dårlig Vane, men ble til gjengjeld nominert til både P3 Gull og Spellemann samme år <$

Verdensbarnet Wonder the Boy har i en alder av 17 år (og en uke) sluppet en håndfull singler og to EP-er, og jaggu er det mye mer på gang også. (Vi har sniklyttet litt, og det er bare å glede seg.) Den Trondheim-baserte sangeren/rapperen er et aldri så lite fyrverkeri live, så du vil ikke gå glipp av av ham på H&M Loves Music.

Vi tok en kjapp festivalprat med Markus alias Wonder the Boy – sjekk ut nedenfor <3

Hei Markus! Hva er ditt beste festivalminne?

– Hei <333 Mitt beste festivalminne er fra Slottsfjell i fjor, da jeg fikk melding av Kjartan Lauritzen som kunne fortelle meg at Mac Miller tydeligvis hadde vært på konserten min!! Sykt.

Ja herreguri, det er rått. Hvem tror du kommer til å stå for årets sommerhit?

Amanda Tenfjord. Jeg hører på «First Impression» hver dag, seriøst. Elsker henne!

Topp tre sommerlåter gjennom tidene?

 

– «Know No Better» av Major Lazer var sykeste låta i fjor i hvert fall. Jeg og broren min Mano klikka helt da Christine spilte den på Kastellnatt, sykeste. Også «Dilemma» av Nelly og «The Way You Make Me Feel» av Michael Jackson. Oufffff.

??? by @agrisoltan

Et innlegg delt av wonder the boy (@wondertheboy)

 Hvordan vil du beskrive festivalstilen din?

 

 

– Søt og snill.

Hva spiser og drikker du helst på festival?

– Spiser det de jeg er med spiser, har virkelig ikke egne meninger. Også drikker jeg vann – det er godt for kroppen, bitch.

Hvorfor bør folk sjekke deg ut på H&M Loves Music 2. juni?

– Fordi jeg skal spille masse ny musikk, også skal jeg være kjempesnill med alle og kaste vann på publikum! Det blir gøy, det.

Meld deg på H&M Loves Music Oslo her!