Hopp til hovedinnhold
Euphoria season 2
Euphoria-jentene Sydney Sweeney, Zendaya, Alexa Demie, Barbie Ferreira og Maude Apatow (HBO)

Barbie Ferreira alias Kat kommenterer Euphoria-ryktene om dårlig stemning

Barbie Ferreira ser ut til å avise det negative Sam Levinson-ordet på gatene.


OPPDATERT 24. august: Kanskje det ikke var så koselig i kulissene lell? Dette er i alle fall en dramatisk 180: Barbie Ferreira poster nå et innlegg på Instagram Stories hvor skuespilleren skriver at hun ikke blir med i Sam Levinson-serien Euphoria sesong 3. Hun forteller ikke hvorfor. «Etter fire år med å legemliggjøre den spesielle og gåtefulle karakteren Kat, må jeg si farvel med tårer i øynene», skriver Barbie. «Jeg håper mange av dere kunne se dere selv i henne slik jeg gjorde, og at hun ga dere glede over å se hennes reise inn i karakteren hun er i dag. Jeg legger all min omsorg og kjærlighet i henne, og jeg håper dere kunne føle det. Elsker deg Katherine Hernandez.» Les innlegget nedenfor. Barbie Ferreira har en rolle i kinoaktuelle Nope og gjester Apple TV+-serien The Afterparty.

Barbie Ferreira euphoria season 3 Kat Hernandez

(Instagram/barbieferreira)

Les også: Dette vet vi om Euphoria sesong 3


Sesong 2 skal ikke ha hatt toksisk stemning på settet ifølge Barbie Ferreira, som spiller Kat Hernandez. Ryktene om beef med serieskaperen Sam Levinson ser heller ikke ut til å stemme.

– Det som er interessant med denne sesongen er at det er så mange flere øyne på [serien] enn selv nyhetsløpet om [serien], sier Barbie til Insider. – Jeg har sett så mange forskjellige ting og mye av det er ikke sant.

Barbie Ferreira forteller at en del av rapportene om misnøye kun dreier seg om trivielle forekomster. Uten å gå i detaljer.

– Noe av det er bare alminnelige småsaker, sier skuespilleren (født i 96).

Barbie Ferreira Kat Rue Cassie Lexi sydney sweeney zendaya alexa demie maddy euphoria season 3 hbo norge

(HBO Max)

Les også: Dør [spoiler] på slutten?

Euphoria sesong 2 ble sett av mer enn dobbelt som mange som første sesong, og gjorde serien til den mest sette hos HBO siden Game of Thrones.

Den store fanbasen ble ofte forbanna hvis de ikke likte handlingen til Sam Levinson. Mange TikTok-ere setter sammen sine egne versjoner av den A24-produserte serien.

– Jeg føler virkelig at fansen er veldig lidenskapelige og jeg setter pris det. Euphoria har virkelig hatt en innvirkning på mange mennesker. Noen ganger begynner ting å leve sitt eget liv, selv om det ikke stammer fra sannheten.

– Men det er okay fordi jeg vet at det kommer fra lidenskap og nysgjerrighet. Jeg sa ja til å bli med på dette, så det er greit. Jeg tar det som er bra og det som er dårlig.

Se også: Euphoria-nykommeren som spiller Faye er lei av pratet om leppene

Barbie Ferreira og hennes karakter Kat hadde en større rolle i Euphoria sesong 1 enn i 2, noe som skuffer mange tilhengere.

Da det via The Daily Beast kom påstander om at Barbie ble så forbanna på Sam at hun forlot settet, eksploderte sosiale medier.

Det ble også hevdet at det var toksisk stemning på settet og at flere av skuespillerne klaget på arbeidsforholdene. Samt at manuset til Sam angivelig stadig forandret seg underveis.

HBO Max kom til slutt med en uttalelse om at de ikke har mottatt noen klager fra de involverte i serien eller deres representanter.

Barbie Ferreira aka Kat Hernandez euphoria season 3 hbo norge

(HBO Max)

«Velværet til rollebesetning og crewet på våre produksjoner er alltid en topp prioritet. Produksjonen var i full overensstemmelse med alle sikkerhetsretningslinjer og protokoller. Det er ikke uvanlig at dramaserier har komplekse opptak, og COVID-protokoller legger på et ekstra lag», skriver HBO i pressemeldingen ifølge Los Angeles Times.

«Vi opprettholder en åpen kommunikasjonslinje med alle laugene, inkludert SAG-AFTRA. Det ble aldri reist noen formelle henvendelser.»

Sam Levinson skriver nå Euphoria sesong 3, og Barbie forteller at hun håper at vi nå får vite mer om det «indre fantasilivet» til Kat.

Se Zendaya og hele Euphoria-gjengen – minus «Kat» – hoppe på Zoom sammen

Neste gang vi ser Barbie Ferreira skuespille er via Jordan Peele og hans veldig mystiske NOPE: Kolla her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer