Hopp til hovedinnhold
♫ Hitvarsel fra Elly Ekko.

Fengende farvel fra Telemark: – Jeg kunne ikke vært mer sexy

A post shared by Elly Ekko (@ellyekko) on

Etter at du er ferdig med å beundre bildet ovenfor, så les saken her: 
 
Telemarks ukronede popprins er tilbake!  


Etter å ha varmet opp vinteren med båten sin så følger Elly Ekko opp med en skikkelig sommersmash. Vel, det er kanskje litt sent å starte lanseringen av sommermusikk midt på sommeren, men dette kan bli en landeplage for sensommeren og høsten. Eller, den funker uansett årstid.

«Arigato» «Sayonara» er produsert av Adrian Emile (Innertier), Robin Veela og Erik Fjeld, og co-skrevet med Magnus Clausen (alias Morgan Sulele) og Thomas Pedersen (Cir.Cuz). Hør den nedenfor vår prat med Elias.

A post shared by Elly Ekko (@ellyekko) on

Gratulerer med særdeles snasen potensiell smash! Hva slags vibe er du på her?
– Takk, så hyggelig å høre! Det er en happy upbeat-vibe. Du vet når du kommer deg vekk fra en person du veit ikke er bra for deg. Da er det viktig å bryte ut i en liten azonto-dans, eller vals om du vil, jeg vet ikke, haha…Du synger at du ikke kunne vært mer sexy. Hva legger du i det?
– Jeg føler jeg synger det enhver person burde si til seg selv. Og hei, jeg bruker Colgate to ganger om dagen. Går det an å bli mer sexy enn det?

Egentlig ikke. Hvilken norsk artist er mer sexy enn deg?
– Uuu! Norsk sexy artist alert! Dagny?! Hei, Dagny. Hvorfor har jeg ikke hørt om henne før nå? Hearteyes emojis (tre av dem). Kan noen be hun følge
@EllyEkko på Instagram, så jeg kan sende hun er roooolig DM?

A post shared by Elly Ekko (@ellyekko) on


Hva er din sterkeste side som artist?


– Det er vel performance-biten, så jeg gleder meg til å legge ut på turnè og spille et set med mye dans og moro.Hva må du jobbe med?


– Jeg må jobbe med mer musikk, hehe.Hva er det beste med Telemark?
– På et genereltbasis så er det naturen og luften. For meg personlig, er det at jeg har familien min her, født og oppvokst her, mine venner fra dag 1 her, studio her og ikke minst et kult team rundt meg her som har store planer og ambisjoner.Hva er det verste?


– Som sagt i tidligere intervju;I Telemark er det bare idyllisk. T.E.G hver dag!

A post shared by Elly Ekko (@ellyekko) on

Hva er målet ditt for den neste halvparten av 2017
?


– Å trå mindre varsomt. Bare å gi folk noe bra, noe musikk de kan elske. Endre måten folk tenker på musikk og sjangere. Hvem som skal lissom gjøre ditten og hvem som skal høre hvem. Jeg vil bare riste det opp. Det skjer mye spennende fremover. Det er mye i planene, så jeg gleder meg til å se ting utfolde seg gjennom tiden.Hva gleder du deg mest til i sommer?


– Eneste jeg klarer å tenke på er at jeg slipper singelen «Sayonara» nå! En låt jeg føler per dags dato er det kuleste jeg har gjort. Så jeg gleder meg til å dele låta med folket! PUTT DEN INN I SPILLELISTEN DIN… Please, haha. Forresten. jeg putter det ut der; Den/de som legger ut den feteste/simpleste dansen på Instagram til «Sayonara», reposter jeg! Jeg vil se folk danse og smile.
Når det er sagt, mye kjærlighet til dere! Men det må sies;
Saaayonara!

Gjør som Elly Ekko sier; dans til «Sayonara» på Insta og legg låten i spillelisten din her:


PS: Ha en sexy sommer! 😉 

A post shared by Elly Ekko (@ellyekko) onSe også: ♫ Telemark-prins med nytt navn: – Ikke si det til pappa!

Les mer