Hopp til hovedinnhold

Farvel min skatt.

I går kjørte jeg min kjære lillesøster til Gardermoen. Hun skal ut å reise frem til midten av juni. Reiserute: Brasil – Equador – Cuba – Hawaii.Skal jeg være ærlig, så var det helt grusomt! Vi er født med 1 og 1/2 års mellomrom, så hun føles vel egentlig mer som en tvillingsøster enn en vanlig søster. Og det er sant som de sier at tvillinger deler noe mer enn bare vennskap og søskenkjærlighet. Når hun er glad føler jeg det på kroppen på en helt spesiell måte, det samme når hun er lei seg. Man deler tanker og følelser på en helt spesiell måte. Når Helle dro i går, føltes det ut som en del av meg ble borte. Jeg gråt så uendelig når hun forsvant gjennom sikkerthetskontrollen.Jeg vet det kommer til å gå over. Det viktigste er at hun har det bra. Det er dette hun vil, og selvfølgelig unner jeg henne det :)Jeg er så uendelig glad i deg søsteren min!! Du vet hvor mye du betyr for meg, men jeg får ikke sagt det nok! Kos deg i hjæææææl på tur! 🙂HER reiseblogger hun forresten. Sjekk det ut!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer