Hopp til hovedinnhold
Tarjei Svalastog er blant deltakerne i Farmen Kjendis 2025 (Instagram/tjsvalastog)

Farmen kjendis: Hils på de nye bøndene

Hils på de nye deltakerne i Farmen kjendis sesong 9.

Tolv norske celebriteter skal blir mer kjente ved å skru tiden tilbake 100 år.

Dorthe Skappel får æren av å lede gjengen for andre år på rad.

Årets deltagere er en godt blandet helhet fra ulike yrker.

De yngste i ringen består av influencer Caroline Nitter, TikToker/komiker Johanne Massey, danser Tarjei Svalastog, Oslo-rapperen Rambow (alias Simon Tedros Negash) og maleren William Heimdal.

caroline nitter the white lotus season 3 hbo max 730no norway norge tromsø

Caroline var også deltaker i høstens utgave av 71 grader Nord (Instagram/carolinenitter)

– Jeg følte at var en god idé å bli med på «Farmen kjendis», og så har jeg veldig lyst til å kjerne smør og kose med dyra. Håper blant annet jeg ser en geitekilling. Satser på mindfulness og at det blir litt sånn retreat-aktig. Håper det kommer noen som er rarere enn meg. Og så elsker jeg Dorthe Skappel, forteller Caroline i TV 2 sin pressemelding.

kjendis farmen Furuset Rambow

Rambow (Just In Time Ent.)

Bondetilværelsen er kanskje ikke det mest glamorøse, men godgjengen kan håpe på gode matopplevelser via kokken bak matvareselskapet Taste of India aka Sarita Sehjpal og matinfluenceren Jan Henrik Gladkokken Syversen.

TV 2 har også fått med seg influenceren Agnete «Agnetesh» Husebye, programleder og YouTube-profil Victor Sotberg, forsvarsadvokaten Brynjar Meling og tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim.

(Instagram/victorsotberg)

Sist, men ikke minst TikToks humordronning Johanne Massey.


It-influencer til 730.no: – Jeg har alltid hatt lyst til å være i rampelyset


Tidligere i år fortalte Johanne til 730.no at hun blant annet drømte om å være med i et realityprogram.

– Jeg har så mange drømmer nå, at jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Er i gang med et nytt sketsj-show på Snapchat, som heter Johanne Massey Show. Også har jeg prøvd meg på litt stand up dette året, som jeg vil gjøre mer av. Koser meg veldig mye på en scene! Har også drømmer om å være med på reality, så vi får se.

Johanne Massey

(Instagram/johannemassey)

Her er alle bøndene som skal reise 100 år tilbake i tid:

Norwegian celebrities (TV 2)

Farmen kjendis spilles inn nå, men har ikke premiere før i 2025.

Les også: Astrid S brekker ned Joyride – låt for låt

Les mer