Faren til Offset tar til Facebook: – Cardi B ødela for hele familien min

18. des 2018 kl. 00:00
PAPPA GIR CARDI TOMMELEN NED PÅ FACEBOOK (INSTAGRAM)

PAPPA GIR CARDI TOMMELEN NED PÅ FACEBOOK (INSTAGRAM)

Dette kan oppsummeres relativt raskt: Det korte ekteskapet mellom Upset Offset og Cardi B har blitt plaget av rykter om utroskap fra Offset. For to uker siden lekket tekstmeldinger hvor Offset forsøkte å få til en trekant med rapperen Cuban Doll og hennes venninne. Cardi tok til Instagram og laget en rolig video og annonserte at hun skiller seg fra Migos-medlemmet. Dagen etter postet hun et bilde av datteren deres Kulture, som de ikke har vist frem tidligere. Offset postet en video hvor han tryglet om å få henne tilbake, og avbrøt hennes Los Angeles-konsert i helgen og tryglet på nytt. Uten hell. Cardi svarte med en video hvor hun ba folk om å være snille med ham.

View this post on Instagram

A post shared by 730.no (@730no) on

Faren til Offset, Tony Cephus, er dog veldig skuffet over Cardi, noe han forteller via sosiale medier-favoritten for foreldre; Facebook. Han kaller henne hensynsløs, ondskapsfull og «hotheaded». 
 

– Akkurat nå går familien min gjennom en veldig urolig periode. Det du ser i media er bare toppen av isfjellet, skriver Tony.


– Sosiale medier er et kraftig redskap, men definitivt ikke en plass for familiesituasjoner, men de unge, særlig min sønns kone forstår ikke det. Hun ser ut til å ville ta alt til sosiale medier uten å ta hensyn til hvor mye ødeleggelse det utgjør for andre, fortiden, nåtiden og fremtiden og spesielt hva det gjør med de andre barna, fortsetter faren til rapperen.


Til sammen har 27 år gamle Offset allerede fire barn med fire kvinner. (Faren skriver dog at sønnen er 25.)
– Jeg sier ikke dette for å si at sønnen min er uskyldig, han har gjort mye dritt, men hele scenarioet er uendelige runder med drama.


– Selv om han ikke er perfekt, så er han min og som en forelder så har jeg som plikt å beskytte ham. Akkurat nå kan jeg ikke gjøre det. Som de fleste unge voksne, gjør han ikke alltid det han blir rådført til å gjøre, men vi snakker om en 25-åring med ubegrenset tilgang til penger, kvinner som vil ha ham, folk til disposisjon. Kombiner det med en hissigpropp av en kvinne som lever for sosiale medier og har samme finansielle nivå/over ham og du har en oppskrift for katastrofe. (…) Psykologiske problemer og narkotika gjør situasjonen verre.


– Da Cardi postet skillsmissevideoen klarte jeg ikke å jobbe fordi alle ringte, tekstet, DM-et, etc. non-stop. Hun postet babybildet for å være ond. Det skulle komme ut i albumet hans. Hun mer eller mindre ødela for hele familien min, hun sverget på å ikke poste bilder på sosiale medier. Hele familien min er oppskjørtet nå og jeg kan ikke fikse det.


– Jeg ønsker ikke dette for noen. Jeg ville gitt hva som helst for å bare kunne gå tilbake til å bli en faglærer eller trener.
 
Du kan lese hele innlegget her
 
Pute-tv: Se Offset avbryte konserten til Cardi B