Faren til Bruno/Borat sliter på hjemmefronten

12. jul 2008 kl. 00:00
SACHA SOM FRØKEN BRUNO (UNIVERSAL)
SACHA SOM FRØKEN BRUNO (UNIVERSAL)


Moromannen Sacha Baron Cohen, best kjent som hip-hop-wannabe-en Ali G, den grisete journalisten Borat og ikke minst den sprudlende, østerriske homsen Bruno,
skal ha utsatt sitt bryllup med den australske skuespillerinnen Isla Fisher grunnet religiøse ulikheter.


36-åringen har i følge OK! lenge ventet på at forloveden skal konvertere til jødedommen, en prosess som har tatt lenger tid en forventet. Etter at de fikk datteren Olive i fjor skulle Fisher være hjemmeværende og dedikere all sin tid med studier av Toráen.

Dette skal visstnok ha blitt utsatt grunnet Fishers karriere. Cohens mor satte ikke spesielt stor pris på at den kommende svigerdatteren valgte å returnere tilbake til jobb rett etter fødselen, i stedet for å prioritere religionsstudïer. Fisher skal ha brukt hele sommeren på å spille inn filmen Confessions Of A Shopaholic.Komikeren selv skal ha unngått bråk på hjemmefronten ved å fokusere på sin ny realitybaserte film som Bruno, med den fengende tittelen Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-shirt, som får premiere mai til neste år.

Cohen er angivelig ikke bekymret over isfronten mellom hans mor og kommende kone, og er visstnok “glad for å ha god tid til å gifte seg, på samme måte som han er glad for å ha en lengre forlovelsesperiode”.
Til tross for en surnet svigermor skal Fisher ha et ønske om å løse familieturbulensen snarlig.

Se Bruno intervjue den kjente, ambisiøse, amerikanske homofilikurerende pastoren Quinn:

Amerikanske college kids vet ikke at de filmes av østerriske Gay TV: