Får ikke være hore

8. jul 2009 kl. 00:00

Onsdag starter Jenny Skavlan innspillingen av Tomme tønner i Oslo, en film som beskrives som en gangsterkomedie.

Men ikke en pakistanerfilm, forteller regissøren Leon Bashir (Izzat) til Dagbladet.

– Vi hadde lyst til å gå litt bort fra en typisk klisjégangster og gi et portrett av kriminelle som jeg tror flere vil kjenne seg igjen.

Jenny Skavlan spiller østkantpiken Yasmin, en karakter vestkantkjendisen trodde var en hore, noe skuespilleren fant tiltrekkende.

– Først spurte de om jeg ville spille prostituert. Det viste seg å bare være tull, de testet meg for å se om jeg virkelig hadde lyst på jobben. Men jeg hadde egentlig gledet meg litt å spille prostituert, jeg. Heldigvis er rollekarakteren min i det minste kleptoman, sier Skavlan til avisen.

Traileren for 17 Hz med Jenny Skavlan:


Bilder: Jenny Skavlan på bursdagsfest med Paradise-Vegard