Hopp til hovedinnhold
JACKSON RATHBONE, ASHLEY GREENE, KELLAN LUTZ, NIKKI REED, R-PATTZ (SUMMIT/ NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Får de sparken fra Twilight?

Sammenliknet med Twilight var det nesten dobbelt så mange som så New Moon på kino. (De spilte inn henholdsvis 2,4 milliarder kroner og 4,3 milliarder kroner.) Derfor var det på sin plass at stjernene Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner fikk tre ganger så mye for å spille i oppfølgeren som i originalen. (De fikk angivelig 12 millioner kroner hver for Twilight og 36 millioner for New Moon.)

30. juni har The Twilight Saga: Eclipse premiere, og i september starter innspillingen av den fjerde og femte filmen, med november 2011 og sommeren 2012 som planlagte premiereperioder. Men i kulissene krangles det om lønn, skal vi tro det vanligvis troverdige, juridiske filmnettstedet THR, Esq.

De forteller at Edward, Bella, og Jacob er i boks, men at Ashley Greene, som spiller den synske vampyren Alice Cullen, og Kellan Lutz, hennes hunky bror Emmett Cullen, ikke er fornøyd med tilbudet fra filmselskapet Summit. Dette til tross for at summen skal være minst 10 ganger så høy som lønnen for Twilight.

Nettstedet minner om at Ashley og Kellan bør være forsiktige; Skuespilleren Rachelle Lefevre, alias Victoria i de to første delene, er i Eclipse erstattet av Bryce Dallas Howard (Kate Connor i Terminator: Salvation).

Mange vil bli skuffet hvis Alice og Emmet Cullen skal spilles av nye skuespillere.
The Twilight Saga: Breaking Dawn, som etter planen splittes opp i to filmer, skal regisseres av Bill Condon, som har Oscar-vinneren Gods and Monsters på CV-en (samt den ikke like kritikerroste Candyman 2: Farewell to the Flesh).

Nyeste saker fra 730.no

Les mer