Hopp til hovedinnhold
TRistan thompson kris jenner khloe kardashian kai craig jordy c jordan craig prince thompson true thompson barn the kardashians
Tristan Thompson får bade skryt og kjeft for farsrollen (Instagram/realtristan13)

Er Tristan Thompson en god far? De lærde strides

Ikke alle mener Tristan Thompson fortjener en medalje for farsrollen.

I forrige ukes episode av The Kardashians hadde ikke Kim Kardashian nok fine ord å si om Tristan Thompson.

Denne uken er det mamma Kris Jenner sin tur.

Hun får heller ikke skrytt nok av sin datters eks.

– Khloé og Tristan har virkelig funnet en rytme. Når enn han er trengt løper han rundt med ungene og gjør sine ærender, forteller Tristan Thompson sin største fan.

Tristan Thompson og True
(Instagram/realtristan13)

Hele verdens momager presiserer dog at hun ikke har glemt basketballspillerens feiltakelser. Du vet, da han var utro dager før Kardashian-søsteren skulle føde, og igjen med familievennen Jordyn Woods osv.

– Jeg vet at han er veldig lei seg for å ha såret Khloé. Og jeg er sikker på at han angrer på de feilene hver eneste dag, sier Kris.

Hun bekymrer dog litt for hva som vil skje når datterens barnefar flytter ut fra huset hennes.

– Det viktigste for alle akkurat nå er å oppdra disse ungene. Jeg bekymrer meg for Khloé, nå som Tristan flytter ut vil det være et tomrom der.

Dette tomrommet er det dog ikke bare Koko som potensielt føler på.

Jordy C Kai Craig
Joran og Kai Craig (Intsgram/alleyesonjordyc)

Etter lovprisningen Tristan fikk av Kimberly i forrige episode, så nemlig søsteren til en av NBA-spillerens tre barnemødre seg nødt til å kommentere.

Kai Craig – søsteren til eksen hans Jordan Briani Craig alias Jordy C – tok til Instagram for å si seg sterkt uenig i det Kim fortalte.

Sammen har Jordan – som for øvrig har vært gift med Kylie Jenners eks tidligere – og Tristan den sønnen Prince (6).

«Det har vært så vanskelig å motstå å snakke ut om dette, og ut av respekt for min søsters privatliv har jeg ikke gjort det de siste 7 årene, men dette er bare for mye. Det er så smertefullt å se hvordan Tristan finner tid til å gjøre alle disse fine tingene for andre, men kan aldri dukke opp og være en ordentlig forelder for min nevø Prince», skriver Kai på Instagram.

Hun mener at Tristan Thompson ikke kan kalles en god far ettersom han ikke er en god far til alle sine barn.

Tristan Thompson True Prince

«Det faktumet at han kan ta andres barn med på skolen og aktiviteter i samme by, men aldri ser eller snakker med sin egen sønn med mindre det er en planlagt bilde-mulighet, er forferdelig og utilgivelig. Å være der for sønnen din handler ikke bare om penger, det handler om tilmålt tid. Du er IKKE en god far hvis du ikke kan være en god far til ALLE barna dine», avslutter søsteren til Jordy C.

Ifølge Daily Mail betaler Tristan 40k dollar i måneden som barnebidrag til Jordan. Det tilsier 436 258 kroner.

Det skal nevnes at Prince ved flere anledninger dukker opp på Instagram-kontoen til pappsen, også sammen med datteren True Thompson (5). Han har også et bilde med sønnen på hans første skoledag i fjor.

I etterkant av Kais uttalelser fylles kommentarfeltene på disse bildene nå med flere som skriver at kvalitetstiden med sønnen kun er for bildene.

Flere husker kanskje også historien om at Tristan forlot en høygravid Jordy C til fordel for Khloé i 2016.

Noe han derimot benekter selv.

«Jeg var SINGEL da jeg møtte Khloé», har han tidligere skrevet på det som da het Twitter.

Da forsvarte han også Khloé, som ofte blir kalt «homewrecker» fordi hun angivelig gikk etter en mann som allerede var opptatt.

«De negative kommentarene som konstant blir skrevet om henne er unødvendig», skrev Tristan og påpekte at det var han som hadde gjort dumme ting.

Avslutningsvis skrev han at både Khloé og Jordan ikke har vært noe annet enn eksemplariske mødre for barna hans.

Det høres dog ut som kun en av de to vil si det samme om 32-åring som far.

Se også: Kim Kardashian kommenterer konflikten 🇵🇸🇮🇱

Nyeste saker fra 730.no

Les mer