Hopp til hovedinnhold
WOKE UP LIKE DIS (BEYONCÉ.COM)

Fansen forbanna på Beyoncés annonsering av diett

WOKE UP LIKE DIS (BEYONCÉ.COM)

Beyoncés trofaste «Beyhive» ventet spent på popstjernens «store» kunngjøring hos Good Morning America i går ettermiddag norsk tid. (En nyhet som hovedsaklig ble hypet opp av programmet og fansen selv, etter at GMA slapp en teaser søndag kveld.) 

Mange forventet at hun skulle fortelle om en ny turné, ny musikk eller til og med en famileforøkelse, men den gang ei. Beyoncés eksklusive beskjed til verden er at hun sverger til et plantebasert kosthold. 

Fortsetter under


*DRØMMER OM TOFU* (BEYONCÉ.COM)

For mange er ikke dette noen nyhet. I forbindelse med Jay Z’ 44-årsdag 4. desember 2013 gikk rapperen ut offentlig og fortalte at paret skulle spise utelukkende plantebasert mat i 22 dager. Altså ingen typer kjøtt, melk egg eller andre ting som kommer fra dyr. (Grunnen var blant annet spirituell, og 22 dager kommer av teorien om at det tar 21 dager å tillegge seg en ny vane.)

Den gangen ble Beyoncé observert på vei inn i en veganrestaurant i revepels (selv om det var varmt i California), og gjorde det ganske klart at hun ikke gjorde det for dyrene. (Noen spekulerte også i at dette var Jays idé alene, og at hun bare var med fordi hun «måtte».)


Nå har 33-åringen trykket plantene til sitt bryst, og lanserer sammen med Marco Borges en 22-dagers matservice for å hjelpe andre å få nye vaner. (Tenk en avansert Adams matkasse.)


Beyoncé forteller «ærlig» at hun aldri har vært den tynneste jenta, men at hun er stolt av formene sine, og at et plantebasert kosthold har hjulpet henne til å se bedre ut, og at hun aldri har følt seg bedre. 


Se video, og hvordan fansen reagerte under: 

Etter sendingen ble fansen (mange skulket skolen eller holdt seg våken hele natten) mildt sagt pottesur. Ikke fordi hun følger en plantebasert diett, men fordi de forventet noe liiitt større, sett fra et fan-perspektiv.

Så naturlig nok kunngjorde ca halve fanbase via Twitter at de nå forlot henne for godt, mens andre spøkte om å dukke opp på lanseringen i Lady Gagas kjøttkjole. 


Bey ser dog ut til å ta det med stor ro, og viste kort tid etter frem sine fine former via Beyoncé.com:


Se også: Beyoncé og Ed Sheeran lyder fantastisk sammen (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer