Hopp til hovedinnhold

Fæl videopremiere: Lemaitre feat. Atle Antonsen

 
Lemaitre got you!
Superduoen disker ikke bare opp med en av sommerens lekreste låter, men også en fet video.

Sjekk ut
Lemaitre feat. The Knocks
«We Got U» med godt skuespill fra Atle Antonsen og Trond Fausa Aurvåg, regissert av Johannes Greve Muskat.

Hvorfor gikk dere for Atle Antonsen?

– Vi hadde et lite plystre-riff i sangen som vi prøvde å plystre selv. Men ingen mengde redigering eller Auto-Tune kunne få det til å høres noe bra ut.
Vi kjente heller ingen som kunne plystre godt nok. Den eneste vi visste var skikkelig god til å plystre var Atle Antonsen, som han viste i sketsjen Plystrekongen i en av våre favorittserier Ut i vår hage.
Vi trodde ikke han faktisk skulle bli med på det, så vi ble ganske starstruck da han faktisk ville gjøre det. Og det var sånn praten om å lage en video med han og Trond begynte.
Atle og Trond er jo favoritt komiker/skuespillerne våre også, så veldig absurd og gøy å få dem med på en video.

Hvorfor så fæl video?

– Både vi og Johannes Greve Muskat som regisserte videoen er fan av litt mørk humor. Og vi ville ha noe som var litt i kontrast til den veldig glade viben i sangen.
Det blir også progressivt mørkere iløpet av videoen så det som starter som en litt tullete klisjefylt nabokrangel går vel en litt uventet vei.

Dere bor i Los Angeles, noe dere har gjort lenge. Hva er det beste med livet i LA?

Maten og været.

Hva er det verste med LA?

– Det er ikke noe ordentlig sentrum og lange avstander mellom alle småbyene. (Los Angeles-området består av 88 byer!) Men er ikke så mye å klage på egentlig. Det blir litt hva du gjør det til. Det er en veldig stor by med alt for enhver smak.

Hva gleder dere dere mest til i sommer?

– Spille kule festivaler rundt i Europa og Norge. Ingenting som slår sommeren her. Høydepunkter blir Findings Festivalen, Bergensfest, Molde Jazz, Reading/Leeds i England og Way out West i Sverige.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer