Hopp til hovedinnhold
FABIO I EGET DESIGN (ALLE BILDER: AKAM1K3)

Fabio (19) fra Bergen slipper kleskolleksjon inspirert av møtet med Tyler, the Creator

FABIO I EGET DESIGN (ALLE BILDER: AKAM1K3)

Husker du Fabio og William fra 777tv som snek seg inn på Øyafestivalens backstageområde i 2015 for å intervjue Tyler, The Creator?

California-rapperen gjorde egentlig ingen intervjuer på Øya, men sa ja til de ivrige kompisene som hadde trosset fire gjerder og endel vakter for å komme nær ham. 

Se den usedvanlig dritbra videoen her, oppfølgeren med bonusmateriale finner du her

Nesten to år etter møtet slipper 19 år gamle Fabio i kveld kleskolleksjonen OKAGA SPORTS CLUB, inspirert av ting Tyler sa til Fabio under intervjuet <3 

Se video: 


Plaggene består blant annet av en fotballtrøye som det kun lages 20 stk av – prototypen ble sendt til Tyler selv etter at han så den på Insta. 

OKAGA SPORTS CLUB byr også på fotballskjerf, boblejakke, shorts og gensere, og lanseres klokken 21 i kveld. 

Tenåringen fra Bergen studerer nå markedsføring i London, og er en sånn irriterende flink og fin fyr vi kommer til å høre mye fra i årene fremover  <3


ELLA I HOODIE (ALLE BILDER: AKAM1K3)


Hei Fabio! Hvordan har prosessen vært fra idé til nå?

– Idéen om drakten fikk jeg ganske fort etter Øya 2015. Så måtte jeg finne ut hvordan jeg kunne lage drakten. Det er vel blandingen av at jeg har drevet på med mye greier siden sommeren 2015 og at det tar lang tid å lære å designe og lage ting sånn at de ser ut akkurat sånn som du vil. 

Fotballdraktene er veldig limited, hvorfor 20 utgaver? 

– Fordi det er kulesttttttt!!! KL 21.00 I KVELD PÅ OKAGASPORTS.COM

Hvordan fikk du sendt over den første til Tyler? Hvordan reagerte han? Har du fått bilde?

– Han så drakten på instagram og spurte meg om jeg kunne sende han en!! Så sendte jeg han to!!!! Én kortermet og én langermet. Den kortermede versjonen tror jeg det alltid bare kommer til å finnes én versjon av. Men ja, Tyler og resten av Golfwang-teamet virket som de likte draktene veldig godt. Jeg har dessverre ingen bilder av T i drakten så kanskje jeg bare LYGER!!! neida

Saken fortsetter nedenforRAFAEL FRA HESTER V75, JIMI SOMEWHERE OG KJARTAN LAURITZEN (ALLE BILDER: AKAM1K3)

Er det tilfeldig at flere av modellene er norske rappere/artister? 

– Jaa egentlig, rafa og per (kjartan) jobber jeg jo sammen med i Vibbefanger og de har veldig fine ansikt. Ella og Benjamin (jimi somewhere) fant jeg på instagram og de har OGSÅ veldig fine ansikt og ser bra ut i denim jeans! :~)

Godt sagt. Frister det å fortsette med klesdesign?

– Jeg vet at før eller siden skal jeg designe og selge min egen frokostblanding så se opp for d da. 

Higen på nye sportsklær? Kolleksjonen finner du her. (Etter klokken 21 i kveld.) 

Se også: 777tv på bowling (<3) med Kjartan Lauritzen (<3) 

Les mer