Hopp til hovedinnhold
Frank Ocean faar stotte av Justin Bieber etter Coachella konsert men han maa slaa av kommentarfeltet
Frank Ocean får støte fra Justin Bieber (Instagram/Jason Merritt/Getty Images)

Frank Ocean får støtte av Justin Bieber

Men fansen har ikke like mye fint å si om konserten, dessverre…

OPPDATERT 18. april: Kontroversene rundt konserten til Frank Ocean under helgens Coachella-festival fortsetter. Etter mange klager fra både fans og anmeldere kommer det nå frem ny informasjon om hvorfor det gikk som det gikk. Variety skriver blant annet at artisten hadde store planer for opptredenen som plutselig ble endret kort tid før konserten.

Frank skulle visstnok egentlig hatt en stor skøytebane som en del av sceneshowet. Her skulle isdansere stå på skøyter rund artisten og bandet hans mens de fremførte låtene. Men ettersom denne delen av showet skal ha bli endret i siste minutt, endte isdanserne heller opp med å gå i sirkler rundt på scenen slik flere tilskuere i publikum ble vitne til i starten av showet.

Historien om hvorfor disse planene ble endret i siste liten har dog to forskjellige versjoner.

Ifølge en av kildene var det Frank Ocean som plutselig skal ha ombestemt seg.

Frank Ocean i New York i 2014 (Gary Gershoff/WireImage)

Frank Ocean i New York i 2014 (Gary Gershoff/WireImage)

«Alle menneskene som gikk rundt ham på starten av konserten var isdansere som hadde øvet i flere uker og skulle stå på skøyter som en del av produksjonen. Coachella måtte dekonstruere den godtatte scenen (som hadde vært planlagt i flere måneder på forhånd) + at de måtte smelte hele skøytebanen og gjøre klar scenen slik Frank bestemte seg for uten forvarsel. Det er dette dere endte opp med å se, og det som forårsaket den time lange forsinkelsen. Alt dette skjedde da de hadde åpnet dørene til søndagen, og publikum var allerede på vei for å sikre seg plasser for å se ham. Hvis de plutselige endringene ikke hadde skjedd ville han ikke fremføre i det hele tatt – det ville etterlatt festivalen uten en headliner som avsluttet showet,» skriver kilden til Variety.

Til Rolling Stone derimot, skal andre kilder ha rapportert om at artisten skadet ankelen da han syklet i løpet av uken før konserten. Dette skal ha ført til at en lege anbefalte at produksjonen til showet burde bli endret. Dersom dette stemmer stiller flere derimot spørsmål om hvorfor endringen da skjedde samme dag som konserten skulle ta se. Nærmere bestemt rett før.

Hvem vet… Kanskje ankelen er bedre til neste helg og det opprinnelige planlagte showet går som normalt.

En som derimot ser ut til å ha kost seg på konserten til tross for klagene er Justin Bieber.

Han blir dog raskt slept av flere for å si det han sier, og har nå stengt kommentarfeltet på innlegget han deler om konserten på Instagram.

«Jeg ble så imponert av Frank Ocean sin Coachella-konsert. Hans kunstnerskap er simpelthen unik, hans stil, hans smak, hans stemme, hans nøyaktighet. Det fikk meg til å ville kjøre på videre og gjøre det bedre som artist. Han fortsetter å sette listen høyt og ga meg en natt jeg aldri vil glemme. Takk Frank,» skriver Justin. 

Se innlegget nedenfor.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Her er den opprinnelige saken:

I natt norsk tid var det endelig klart for at Frank Ocean (født i 87) skulle headline Coachella.

Dette er første gang artisten står på en scene siden 2019, men det var mer enn bare gjensynsglede og sangstemmen som rørte publikum.

Under nattens konsert delte også Frank Ocean noen ord om sin avdøde lillebror.

Ryan Breaux omkom i en bilulykke i 2020, da bilen han befant seg i kjørte av veien og traff et tre i høy hastighet. Kjøretøyet ble delt i to og tok fyr. Da redningsmannskapene kom på stedet var både Ryan og vennen hans Ezekial «Zeek» Bishop døde.

Lillebroren til artisten ble bare 18 år gammel.

Se også: Scream-skuespilleren snakker om lillebroren i sitt første intervju etter dødsfallet

Ryan Breaux Frank Ocean alias Christopher Edwin Breaux i 2012 Ezekial Zeek Bishop
Ryan Breaux og Frank Ocean alias Christopher Edwin Breaux i 2012 (Facebook)

– De siste par årene har vært, uhm. Livet mitt har forandret seg så mye, og […] Broren min og jeg vi kom ofte til denne festivalen, og jeg følte jeg ble slept med hit halvparten av tiden fordi jeg hatet støvet her ute. Jeg har noe greier med luftveiene så jeg forsøkte alltid å unngå å komme, men jeg endte alltid opp her, starter Frank.

– Et av mine mest dyrebare minner var å se Rea Sremmurd med broren min, og Travis […] Vi danset bare i det teltet til musikken deres. Jeg vet at han ville vært så glad for å være her med oss alle. Jeg vil bare si takk for støtten, ørene og kjærligheten gjennom all denne tiden, avslutter han før han fortsetter konserten.

Se også: Avlyser konsert etter bombetrussel

Frank Ocean på Bonnaroo Music & Arts Festival i Tennessee i 2014 (Jason Merritt/Getty)

Frank Ocean nevner også et etterlengtede nytt album.

Til tross for at artisten sier at konserten på Coachella ikke handler det, bekrefter han dog at han jobber med prosjektet. På en måte. Vi velger å tolke det slik.

– Jeg vil snakke om hvorfor vi er her fordi det er ikke fordi det er et nytt album, sier Frank.

Misnøyen til publikum kan høres godt, så artisten kommer med noen forsikrende ord.

– Det er fordi… Ikke at det ikke er et nytt album, men ikke akkurat nå.

Se snutten nedenfor.

Frank Ocean har vært en høyt antesipert headliner i år, men alt gikk derimot ikke helt som planlagt.

Konserten får nemlig kjeft av både fans på TikTok og anmeldere.

Sangeren skal visstnok ha kommet en time for sent på scenen, og ifølge flere som var tilstede var han kun på scenen i nærmere 30 minuter. 

– Alle er sinte på Frank Ocean […] Frank var over en time forsinket, og folk har vært der fra så tidlig som klokken 8 på morgenen i dag. For det andre fremførte han bare i 30 minutter max, og gjorde bare tre av hans populære sanger. Og den største greia er at han aldri kom ut. Han var bak skjermen hele tiden. Når halve showet hadde gått var det halvtom allerede. Folk dro gjennom hele. Jeg sier ikke at det var dårlig, det er opp til hver enkelt. Men folk føler seg veldig svindlet i dag, sier en i publikum på sin TikTok.

 

Variety, som anmelder konserten, er heller ikke fornøyde.

«[Konserten] var rotete, løs, og en nesten katastrofe som sannsynligvis vil gå ned som en av de mest splittende i Coachella-historien, med glimt av glans som bare sørget for et frustrerende sluttresultat: skuffelse og en åpenbar WTF-ness blant publikum,» skriver anmelderen Jeff Miller.

Se lei throwback fra Norge…

Seerne hjemme i sin egen stue er også frustrerte. Konserten ble nemlig ikke livestreamet på YouTube slik som konsertene til de andre headlinerne har blitt.

Dette ble heller ikke annonsert før samme kveld. Naturligvis til stor skuffelse for de som hadde gledet seg, men ikke hadde fått skaffet seg billetter.

Vi får håpe ting går litt bedre når det er klart for helg nummer to…

Se også: Drømmen til Ice Spice går i oppfyllelse 🥹

Les mer