Hopp til hovedinnhold
BLI KJENT MED YLVA, KEVIN, EMMA, ANDERS, GINA, HERMAN OG TINA (TV 2)

Få et innblikk i Norges fremtid via TV 2

BLI KJENT MED YLVA, KEVIN, EMMA, ANDERS, GINA, HERMAN OG TINA (TV 2)

På søndag har den splitter nye norske serien Generasjon Z premiere. Der får du følge syv ungdommer fra hele landet, som alle holder på med hvert sitt og vil vise at det er viktig å gå sine egne veier.

Vi blir blant annet kjent med YouTubere, en bokser, en miljøaktivist, en danser og skuespiller, og en artist.

730 har sett et par episoder, og kan love både fine og rørende øyeblikk, samt engasjert ungdom som viser at det er viktig å jobbe med noe de brenner for.

Her kan du lese hva de selv tenker om å være med i serien.

Anders Eggan

– Jeg syns det er veldig spennende, og det er en unik mulighet å få være med i denne serien. Idretten min, boksing, har vært veldig mye i skyggen av annen idrett, og jeg håper å få vist frem hva boksing egentlig er.

Emma Ellingsen

– Jeg syns det er superkult å kunne være med på Generasjon Z. Denne dokumentarserien viser veldig bra frem hva vi driver med, og viser folk at det er mulig å få seg jobb uten skole. Men det er ikke så enkelt som mange skal ha det til.


Herman Dahl

– Jeg synes det er fett at TV 2 satser på flere ungdomsserier, ettersom at det er begrenset med det på dagens «lineær-TV», som det så fint heter. Jeg tror dette kommer til å bli et feelgood program hvor seeren får et nærmere innblikk i hverdagen til unge som har ulike lidenskaper og hobbyer.

Kevin Haugan

– Jeg liker å se på Generasjon Z som en inspirasjonsserie. Vi er syv ungdommer som følger våre egne veier, selv om det kanskje går i mot hva samfunnet eller det vanlige sier. Jeg syns også det er veldig inspirerende å se hva de andre i serien jobber med og går gjennom.

Tina Mondelia

Generasjon Z handler om syv ungdommer som gjør noe de synes er gøy, men prøver å gjøre det om til noe større. De vil nå ut og vise hva de har å tilby, samtidig som de lærer og er under utvikling selv.

Gina Gylver

– Det har vært utrolig kult å være med i serien, å få løfte frem verdens beste organisasjon (Natur og Ungdom) og verdens viktigste tema. Håper det kan bidra til å få flere ungdommer til å engasjere seg, for slik kan vi forandre verden!

Ylva Olaisen

– I serien får dere se meg i studio, skrive musikk og opptre på ulike konserter og arrangementer. Dere får også se når jeg henger sammen med venner og familie. Litt krangling og diskusjoner er også med. Denne serien er med på å vise flere sider man vanligvis ikke får vist gjennom sosiale medier. Det er spennende, men også litt skummelt. Gleder meg til å høre hva folk synes.
På søndag blir fire episoder lagt ut hos TV 2 Sumo, og i etterkant vil det komme en ny episode fra mandag til torsdag i fem uker.Les mer