Hopp til hovedinnhold
f1 trailer brad pitt Damson Idris 2025 apple tv plus
Damson Idris og Brad Pitt som Joshua Pearce og Sonny Hayes i F1 (Apple Studios)

F1 med Brad Pitt har fått teaser-trailer

F1 fra Joseph Kosinski får første titt.

På fredag fikk vi se de to første offisielle bildene fra F1.

Nå har Apple sluppet første teaser.

Top Gun: Maverick-regissøren Joseph Kosinski er tilbake med mer rask action. Nå med Brad Pitt istedenfor Tom Cruise.

60-åringen spiller Sonny Hayes; som var Formel 1-sjåfør på 90-tallet, før han pensjonerte seg etter et grusomt kræsj. Men så blir han spurt om å gjøre comeback som F1-vidundergutten Joshua Pearce.

Sistnevnte spilles av britiske Damson Idris (John Singleton sin FX-krimserie Snowfall, Donald Glover-serien Swarm), mens Kerry Condon (The Banshees of Inisherin) har rollen som kvinnen som ber mennene om å være forsiktige. (Slik Penelope Cruz gjør i Michael Mann sin raskt glemte Ferrari.)

Vi får også se Javier Bardem (No Country for Old Men) og danske Kim Bodnia (Broen). Samt Formel 1-stjernen Lewis Hamilton i sin første liveactionrolle (hvis man ikke tar med hans cameo i Zoolander 2).

Teaseren er relativt underveldende, men den kommende traileren bør gi mer kjøtt på beina enn kun full gass. Filmen vil trolig også shmelle på IMAX når den får premiere på kino 27. juni 2025. For så å komme raskt på Apple TV+.

Ta første titt på F1 nedenfor.

– Vi må bygge bilen vår for kamp.
– Hvordan skal jeg gjøre det trygt?
– Hvem sa noe om trygt…?

😤

F1 er filmet i Modena i Italia og under British Grand Prix i  Silverstone i England og The Rolex 24 i Daytona i Florida.

Hans Zimmer står for musikken.

Kinematograf er Claudio Miranda (Top Gun: Maverick), mens produsenter er Jerry Bruckheimer (Top Gun: Maverick), Brad Pitt og Lewis Hamilton via hans produksjonsselskap Dawn Apollo Films.

Sistnevnte forteller GQ at Joseph Kosinski og Tom Cruise tilbydde ham en rolle i Top Gun 2. Men briten måtte takke nei.

– For det første hadde jeg ikke engang tatt noen skuespillertimer. Og jeg vil ikke være den som svikter denne filmen. For det andre hadde jeg rett og slett ikke tid. Jeg husker at jeg måtte fortelle det til Joe og Tom… Og det knuste hjertet mitt. Og så angret jeg naturligvis på det da de viste meg filmen. Jeg bare «det der kunne ha vært meg!»

I september får vi se Brad Pitt og George Clooney i actionkomedien Wolfs skrevet og regissert av Jon Watts. Også med Amy Ryan, Austin Abrams og Poorna Jagannathan.


Nummer 1 på Netflix: Supacell sesong 2 bør skje

Les mer