Hopp til hovedinnhold
EN IVRIG GJENG FRA VENSTRE: RIKKE, HENRIK, MELINA, DANIEL, MALIN, ADRIAN, CECILIE OG LLOYD (TVNORGE)

Ex on the Beach Norge: Topp 10 sitater ??

Vi kan alle være enig i at den første uka med Ex on the Beach har vært ganske intens. Men til tross for at vi har villet rive ut alle indre organer på både oss selv og enkelte av deltagerne, skulle vi ønske det gikk mandag-søndag og ikke bare tirsdag og torsdag.

På premierefesten kunne også Adrian Sellevold og Melina Johnsen avsløre at de var et par. Den hadde vi faktisk ikke sett komme, men vi ble også ganske overrasket da Adrian gikk i turtleneck-genser i første episode. I Mauritius. I minst 30 grader. Så alt kan jo virkelig skje.

Uansett, nå kan vi altså servere de 10 beste sitatene fra de to første episodene.

Bare hyggelig.

1) – Han er jo halvt mørk, nei… Han har litt mørkt i seg? Han er ikke helt norsk hvertfall.

Rikke synes altså det var vanskelig å forklare hvordan Lloyd ikke var helt hvit da han kom gående på stranden i Mauritius.

2) – Jeg er jo egentlig ikke så spesielt opptatt av pupper, men jeg er glad i silikon. Jeg liker litt sånn fake, jeg vet ikke hvorfor. Naturlig er også selvfølgelig bra, men det er noe med de fake brystene der. Så kan du skvise hardere på dem og øæææ!

En god analyse servert av Lloyd.

3) – Det var i 3. klasse på barneskolen at jeg opplevde å ha bra drag på damene. Og det har vel vart siden, sa en ydmyk Daniel.

4) – Vi blir relativt godt kjent når vi hopper naked i poolen, da. Det er bra, det, synes Adrian.

5) – Det er personangrep, og det er ikke greit. Ja, hun sier «Hvorfor går du til personangrep?» Bitch, du starta med meg, sier en rasende Melina etter å selv også ha gått til personangrep på Marielle.

Den latteren, @blodprinsen ???

Et innlegg delt av Ex on the Beach Norge (@exonthebeachno)

6) – Det er sjeldent jeg kommer inn i en gruppe og føler meg som den mest stabile, ler Henrik.

Det er nok en stor sannhet i akkurat det.

7) – Jeg digger deg, Malin! Jeg har sagt du er en rævslikker og det står jeg for, men ikke ta det personlig, sier Melina og tror helt på ekte at Malin synes det er helt greit å få høre.

Marielle og Daniel hadde sex. Eller, Daniel er usikker på om det kan kalles det, samtidig som Marielle er usikker på hvordan det hele fant sted.

8) Daniel: – Det skjedde ikke så mye, jeg var bare en liten tur inni henne. Vi hadde ikke «sex-sex», det var bare penetrering, liksom.

9) Marielle: – Jeg vet egentlig ikke hvordan det skjedde, men plutselig var trusen borte og der var tissen inne, så det… hehe.

Bonus fra Henrik:

10) – Jeg lurer på hva gjennomsnittet på IQ er i det huset her, jeg. Det er faen ikke høyt.

Vi støtter deg, Henrik.

Ex on the Beach går altså tirsdager og torsdager på FEM og dplay.no. Vi gir terningkast 5. Hadde fått 6 om de var litt snillere mot hverandre.

Se også: Norsk influencer tiltalt for vold

Les mer