Hopp til hovedinnhold
$PENNJAMIN alias Benjamin Strand (Warner)
$PENNJAMIN alias Benjamin Strand (Warner)

Målet til $PENNJAMIN er å få folk til å danse – og å få terningkast 1

$PENNJAMIN er klar for sommerlig moro ute, etter altfor mye tid inne.

Bak den nye artisten finner vi Oslo-gutten Benjamin Strand, som er en ung ringrev innen skamløs norsk festmusikk.

Karakteren $PENNJAMIN er rik, evig ung og kanskje litt for glad i å nyte livet.

Hør singelen hans her og les vår prat med stjerneskuddet nedenfor.

Benjamin, musikkelskere over hele landet kjenner deg også som Solguden og Davai.

Hvorfor har $PENNJAMIN nå blitt født og hvem er han?

– $PENNJAMIN skal være litt elsket og hatet. Det gjenspeiler et samfunn blant unge som finnes. Jeg tror at mange, etterhvert som de neste låtene kommer, på godt og vondt kan relatere i form av at «alt handler om å ha det bra» til enhver tid og drite litt i problemer. Det er mye penger i omløp hele tiden, desto større grad kan man litt drite seg ut også, for man har råd.

Facts! Men hva har $PENNJAMIN og Benjamin Strand til felles?

– Litt for mye iblant… Skulle gjerne hatt en Ferrari tho! Vi er mye ute og koser oss begge to da for å si det sånn… Lenge liksom.

Hva er den største forskjellen på $PENNJAMIN og Benjamin?

– Lommeboka. $PENNJAMIN trenger ikke lommebok, men det gjør jeg for å ta vare på kvitteringer til regnskapet, osv.. Sheesh, creds til Preben, regnskapsførern min… Men tviler på at han hadde håndtert forbruket til $PENNJAMIN!

Hvor utfordrende har pandemien vært for en festglad gutt?

– Det har vært rart helt ærlig, men som oftest; der andre ser problemer så ser jeg løsninger. Det går an å kose seg i heimen med de nærmeste vennene også, innenfor smittevernsgrensene med tanke på antall naturligvis.

På låten sier du «på tide å få livet på stell, så jeg ringer opp en plug, jeg trenger cola i kveld». Hva sier du til folk som blir krenket av denne linjen? No pun.

– Ja, assa… The show must go on, tenker jeg. Uka var litt dritt, så man ringer plug-en 97385…. Hehe, og unngår knekken. Bottles up!!!

😬 Hvordan ville en helaften med $PENNJAMIN sammen med gladgutten fra Måneskin utartet seg?

– Hahaha! Han hadde testet positivt da for å si det sånn!

Hvordan er den perfekte helgen for $PENNJAMIN?

– Brunsj på Hanami etterfulgt av båttur til Son Spa for så å chille. Kunne jo også sikkert tatt helikopter derifra til Tjøme og fått med noe hurrajenter!

For et liv. Men tilbake til Benjamin Strand. Hvilken norsk artist ser du mest opp til?

– Marie Ulven Ringheim aka girl in red… Altså, wow. Å skape en slik bevegelse med musikk, og for hele verdenen, fra lille Norge – det er beundringsverdig! Og Natnael, enkelt og greit. «Klokken er 5 og jeg vikke gå hjem… Neeei…» Kan jo relatere hardt. Det var en av mine mest spilte låter faktisk!

Det er en umiddelbar nyklassiker. Men hvis du kan velge hvem som helst, hvilken utenlandsk stjerne vil du aller helst gjøre låt med?

– Jack Harlow! Synes bare han er superkuuuul. Han har en låt som heter «I WANNA SEE SOME ASS» og det vil jeg og i sommer 😀

Utenom rumper, hva er planen for sommeren?

– Jobbe mye! Jeg har så mye spennende på gang, sånn seriøst. Også håper jeg jo $PENNJAMIN-prosjektet blir tatt godt imot da ikke minst.

Til slutt, hva er målet for $PENNJAMIN?

– Egentlig bare å lage god stemning og få folk til å danse litt. Jeg føler at vi trenger det nå etter korona… Pluss å få et terningkast 1 i løpet av året.

«Evig ung» med $PENNJAMIN er ute nå! 🎉🥂🥳

Les mer

Nyeste saker fra 730.no