Eveline Karlsen: 6 ting du må vite om ansiktsrens!

Annonse
28. aug 2020 kl. 12:39

Ansiktsrens er nøkkelen til frisk hud - spesielt hvis du bruker sminke (NIVEA)

Annonsørinnhold

Eveline Karlsen deler enda flere gode hudpleietips med 730s lesere.

Les første del her!

Som en av landets aller største skjønnhetsprofiler vet Eveline godt hvor viktig rens og pleie av ansiktet er. Gode rutiner er essensielt for å oppnå en frisk og vakker hud, enten den skal sminkes eller ikke.

Dagens agenda: Ansiktsrens.

Vi stilte Eveline Karlsen seks kjappe spørsmål om temaet.

Bli litt klokere på 1-2-3!

Eveline, hva er egentlig de viktigste grunnene til å rense huden?

– Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, fordi vann ikke løser opp oljer og smuss. Hvis ikke du renser huden godt, kan hudtilstanden bli dårligere og huden eldres fortere. Mitt tips er å starte og avslutte dagen med MicellAIR Skin Breathe fra NIVEA. Denne funker som en magnet på huden og fjerner både sminke og oljer på en skånsom måte!

Hva er det folk flest gjør feil?

– Det er mange som tørker ut huden sin. Mange bruker sterke såper, dropper å smøre seg eller bruker sterke rensemasker for ofte. Det alle kanskje ikke vet er at jo mer du tørker ut huden, jo mer oljer produserer den. Huden er «smart». Når overhuden er uttørket eller ikke får nok næring, produserer den mer oljer for å smøre/beskytte seg.

Hva oppnår man ved å rense huden jevnlig?

– Balanse! Det er jo det alle vil ha! ikke sant? Det er viktig å fjerne fett, sminke og smuss, så produktene du bruker etterpå kan fungere optimalt. Hvis du er flink til å peele huden får du også vekk døde hudceller som ligger på overflaten å «tetter» porer og kan skape kviser og irritasjon.

Hvilke produkter bør man rense huden med?

– Det viktigste er å bruke riktige produkter til dine behov! Double Effect eyemakeup remover fra NIVEA er min favoritt til å fjerne øyensminken. Den fjerner vannfast mascara og løser opp produkt på en skånsom måte, uten å irritere øynene eller huden <3

– Det er viktig å fjerne sminken før du renser huden. Dette er to forskjellige ting! Bruk MicellAIR skin Breathe eller NIVEA Sensitive Cleansing Wipes før du renser huden etterpå 🙂

Fortsetter nedenfor

Eveline anbefaler NIVEA Sensitive Cleansing Wipes (NIVEA)

Hvordan føler du deg etter du har renset huden?

– Jeg føler meg alltid på mitt beste når huden er ren, fresh og myk! Jeg får også en utrolig fin glød i huden som gjør det enklere når jeg skal sminke meg etterpå. Jeg bruker jo så mye mindre produkt, når huden er i balanse! 😀

Når kan man begynne å rense huden? Er det for alle? 

– Alle burde rense huden – alltid. Dette er som å vaske seg med såpe når man dusjer. Har du begynt å sminke deg er dette et must! MicellAIR skin breathe er alltid en vinner <3 Men bruk «skjønn» når det kommer til alder.

Se også: Eveline deler sine beste hudpleietips