Hopp til hovedinnhold
FORTSATT HEISANN (FROM THE RIB/RED)

Eve: – Dronningen sitter på tronen

FORTSATT HEISANN (FROM THE RIB/RED)

– The queen is on the throne… you a clone

Ikke for å være drama-queen, men sender Eve en shoutout til Nicki på sin nye singel «Eve»? Litt av Minaj-suksessen hadde ikke skadet Philly-jenta. Hennes forrige album, Here I Am, skulle slippes i 2006, 2007 og så 2008, for så å aldri bli utgitt etter at singlene «Tambourine» og «Give It To You» feat. Sean Paul floppet. Deretter forlot hun sitt musikkselskap Interscope, for så å starte innspillingen av Lip Lock. Etter en haug av utsettelser har 34-åringen satt 14. mai som utgivelsesdato. (31. mai i Norge, ifølge iTunes.)

De to første singlene fra Lip Lock fikk lunken mottakelse, men den tidligere selverklærte «pitbullen i skjørt» gir ikke opp, og tar det her – nesten – tilbake til sine Ruff Ryders-dager på «Eve», som hadde videopremiere i natt:

Fortsetter nedenfor.

Snutten ser kanskje billig ut, men ikke tro at Eve lever ukomf. Den London-baserte rapperen (som pleide å jobbe som stripper i Bronx) har i fire år vært sammen med Maximillion Cooper, den britiske milliardæren som eier det nesten 5000 km lange bilracet, klesmerket og produksjonsselskapet Gumball 3000. (Ofte avbildet med David Guetta-ish swag.)

Selv om Eve gir ut Lip Lock selv, har hun med bidrag fra Missy Elliott, Pusha T, Snoop Dogg, Swizz Beatz, Juicy J fra Three 6 Mafia og Dawn Richard fra Danity Kane.
 
PS: <3: 
 


Se også: Nicki Minaj lufter puppene på Kvinnedagen (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer