Hopp til hovedinnhold
(MICHAEL THOMPSON/ALLURE)

Eva Mendes feat. Cee-Lo: – Halliker gråter ikke


Rett etter at sextapen hennes kom i salg, kaster Eva Mendes nytt, rørende lys over pimps i sin nye musikkvideo med teddybjørnaktige halliken Cee-Lo Green.

Se den sjelfulle snutten ovenfor.
Kanskje ikke ren pimping, men den gjønete latinajenta kaster ofte klærne for Hollywood.
I augustnummeret til Allure, forteller 36-åringen at hun ikke får nok props for dette.
Hvofor ikke?
Fordi hun er for fin.  

Les nedenfor.

– Når kvinner som kanskje ikke er betraktet som veldig attraktive gjør «full-frontal» (kliss naken med glufsa ute), kalles de modige. Ingen har noensinne sagt «Eva, du er så modig som stiller helt naken.» Bare fordi jeg ser bra ut betyr ikke det at det ikke er skummelt. Hvorfor er ikke jeg modig?

Calvin Klein fikk mye bang for the buck da Eva var djerv og gjorde deres Secret Obsession-parfymereklamesnutt.

Det ble dog én nipslip for meget for amerikansk fjernsyn, som krevet en ny versjon. Versjonen nedenfor ble for meget. LOL?


Den cubansk-amerikanske skuespilleren reiste noen øyenbryn i begynnelsen av 2007-filmen We Own The Night med skrullegutt Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg og alltid gode Robert Duvall:
Hun fortalte People at hun måtte manne seg opp med vodka før scenen, og her forteller hun at familien fikk beskjed om å ikke se begynnelsen av filmen:


Året etter dro hun angivelig en lang tur på rehab, men skal nå være fresh.

I vinter blir hun aktuell i Last Night med Sam Worthington og Keira Knightley.

Se også: Eva Mendes, Nicolas Cage og Xzibit tolker drøy klassiker

Eva fikk sitt Hollywood-gjennombrudd (blant annet) etter denne Training Day-scenen med politi-badass Denzel Washington og politirookie Ethan Hawke:

Evas «The Spirit»:  – Like gøy som kinesisk vanntortur

Grunnen til av Eva er så ivrig med å lage snutter for Funny or Die, er fordi hun spiller mot nettstedet eier Will Ferrell i The Other Guys.
Ikke la deg lure av filmplakaten nedenfor; Dette er ikke en blodseriøs buddy-cop-actionfilm. 

HER SER DU DEN LEVENDE VERSJONEN (SONY)
Det merker man ved at Eva er Wills kone.
Se trailer nedenfor.
WILL, MARK & EVA (SONY PICTURES)

I den fjollete komedien (visstnok mindre platt enn Wills seneste prosjekter) spiller krølltoppen NYPD-kontorrotta Allen Gamble som sammen med partner Terry Hoitz (Mark Wahlberg) ser opp til sine to tøffe politikolleger, spilt av Dwayne «The Rock» Johnson og Samuel L. Jackson.

Selvfølgelig forandrer ting seg.

Det blir norsk premiere i oktober under navnet Reservesnut. 

The Other Guys-regissøren Adam McKay har laget klassikeren Anchorman: The Legend of Ron Burgundy og Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Dustebonus:
Denne våren boostet Eva skandinavisk sjokolademelk som har holdt koken siden 1951 Iallefall nok til å få stjernen til å stille opp.

Snutten er skutt av den danske stjernefotografen Marc Høm, som har filmet og fotografert fiff som Nicole Kidman, Angelina Jolie, Keira Knightley, Kate Moss, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow og Michelle Obama.


Sekundene og bildene koster mye penger, men de fikk ekstra oppmerksomhet gratis.

KARAMELL-EVA MED DANSK SJOKOLADEBOOST (COCIO)
Norgesvennen Jada Pinkett Smith likte å late som hun likte Eva Mendes: Ville være mer lesbisk

Fun fact aprops Jada: Den første gangen Eva dukket opp foran et proft kamera var som 23-åring i videoen til Will Smiths «Miami». (Samme året debuterte hun som skuespiller i forglemmelige Children of the Corn V.)


Les mer