Hopp til hovedinnhold
PAR-ALARM? (INSTAGRAM/USWEEKLY)

Europeisk modell: – Jeg hadde en fantastisk trekant med Justin Bieber!

PAR-ALARM? (INSTAGRAM/USWEEKLY)

Haha, skal man tro alt man leser på Internett (plis ikke gjør det) så har Justin Bieber hatt noen ekstra ville uker – selv for Justin Bieber å være… 

Ifølge Jezebel er det hold i ordet på gaten om at Biebs virkelig dater Kim Kardashians ett år eldre søster Kourtney. Ryktene om 21- og 36-åringen har gått av og på siden i sommer, men falmet etter at Justin tilsynelatende begynte å falle for Selena Gomez for nte gang. 

Det uventede paret skal igjen ha vært ute sammen natt til i går, og morgenen etter forlot Kourtney et Beverly Hills-hotell Justin pleier å bo på. Det skal dog ikke være noe alvorlig på gang, ifølge en anonym kilde skal popstjernen og den nysingle MILF-en bare ha «moro» sammen. 

US Weekly skriver også om ryktene i kveld, og hevder at Justin og Kourtney «definitivt» dater, og at han oppfører seg som en gentleman rundt henne.


Og som at ikke det var nok…Den britiske modellen og datingprogram-deltageren Laura Carter forteller i dag at hun forrige uke hadde «fantastisk» sex med Justin i London. 


30-åringen skal ha blitt plukket ut på en nattklubb av Justins team, og dermed kjørt til hotellet hans hvor fire menn og ti andre jenter festet.

Drømmen om en selfie med JB gikk i brast da hun ble bedt om å legge fra seg telefonen i en bøtte ved døren, men gladjenta slapp tilsynelatende å skrive under på en taushetskontrakt, slik andre jenter har fortalt om før. 


Etter rundt 20 minutter skal Justin ha pekt henne ut til en av kompisene sine, som så tok henne med inn på et soverom. 
– Det var fantastisk og surrealistisk. Lysene var av, og vi begynte å kysse mot en vegg. Så la jeg merke til en annen jente i rommet, jeg tror hun var amerikansk. De hadde tydelig drevet på med noe før jeg kom inn. Vi gikk til sengen og begynte å rote alle tre, avslører Laura. 

Saken fortsetter under

Mood 💭 @dannydesantos 📷 #lauracartercalendar2016

Et bilde publisert av L A U R A C A R T E R (@misslauracarter)


30-åringen forteller videre at den andre jenta ikke likte å dele på oppmerksomheten, og forlot derfor rommet. 
– Justin gikk ikke etter henne. Det virket som at han foretrakk det, at han var blidere da det bare var ham og meg. Vi hadde helt fantastisk sex.
 
Bamsen hans skal være større enn det vi nylig fikk servert på NSFW-snikbildene fra Syden, skal vi tro Laura.
 
– Det hele var litt «cheesy-American», men han skuffet ikke. De nakenbildene gjorde ham ikke rettferdighet.
Sann, tørst historie, eller bare tørst på oppmerksomhet?

Leeds-jenta er «kjent» fra E4-programmet Young free and single, og jobber litt som modell, men mest hos Instagram. Oppdragene kommer dog garantert til å strømme på de neste ukene.

Se også: Heltent Justin covrer «Hotline Bling» og The Beatles

Nyeste saker fra 730.no

Les mer