Hopp til hovedinnhold
Euphoria season 2 bloopers Alexa Demie Maddy Perez
Alexa Demie alias Maddy Perez i Euphoria sesong 2-bloopers (HBO Max)

HBO Max deler bloopers fra Euphoria sesong 2

Bloopers til folket!

Euphoria er tidvis så mørk og vond at man glemmer at det er en oppdiktet dramaserie. Men bak Rue, Jules, Maddie, Cassie, Nate, Lexi, Kat, Fezco og de andre karakterene står det selvsagt ekte mennesker, og det er ikke alltid de husker replikkene sine.

Se fire funny minutter med tabber og behind the scenes-materiale nedenfor!

HBO byr på en raus dose bloopers fra Euphoria sesong 2.

Vi ser blant annet Angus Cloud alias Fezco gi sitt ekte telefonnummer til Maude Apatow (Lexi Howard) når han ikke husker det fiktive.

Zendaya og Hunter Schafer (Rue og Jules) blir fnisete når jentene skal gjenskape filmøyeblikk á la Brokeback Mountain (2005), Titanic (1997) og Ghost (1990), og Alexa Demie (Maddy Perez) sliter med å lære et barn hun passer engelsk aksent.

Se cute video nedenfor!

Mens vi venter på sesong 3: Euphoria møter Gossip Girl?

Bonus! Se bloopers fra Euphoria sesong 1 nedenfor.

Se også: Bloopers fra Adele, Stranger Things, Skam, Game of Thrones og Ariana Grande

Til tross for seriens enorme popularitet blir man ikke skamrik av å spille i Euphoria, skal man tro Sydney Sweeney.

Sydney (født i 1997) har blitt global stjerne etter at hun inntok rollen som den drømmende og kaotiske high school-studenten Cassie Howard.

Likevel har hun ikke råd til å ta seg fri, forteller hun i et intervju.

– Jeg har ingen som støtter meg finansielt… Jeg har ingen som jeg kan henvende meg til for å betale regningene mine eller ringe etter hjelp. [Bransjen] betaler ikke skuespillere som de pleide, og når man jobber for streamere så får man ikke [royalties], sier Sydney ærlig.

I det samme intervjuet forteller Syd at det ikke kommer uten konsekvenser å spille karakterer som ofte kler av seg. Les mer her.

Jacob Elordi og Sydney Sweeney på premierefesten til Euphoria sesong 2 i Los Angeles (Jeff Kravitz/Getty Images for HBO)

Se også: Dette vet vi om Euphoria sesong 3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer