Hopp til hovedinnhold
MATY HELLA HAPPY MED WILLIAMS FERDIGHETER (REPUBLIC/UNIVERSAL, CHRISTIAN BASTIANSEN)

Etter suksessen med Kygo så teamer Maty Noyes opp med ny nordmann

MATY HELLA HAPPY MED WILLIAMS FERDIGHETER (REPUBLIC/UNIVERSAL, CHRISTIAN BASTIANSEN)

Den internasjonale oppsvingen for norsk popmusikk forsetter å svinge oppover.

Tidligere har William Wiik Larsen alias Will IDAP alias Nasty Kutt gjort landeplagen «Stay» med Kygo og Maty Noyes. Nå teamer den Los Angeles-baserte Oslo-gutten opp med sistnevnte på hennes nye singel «In My Mind».


– Maty er fantastisk kul å skrive med, så vel som å henge med. Vi kommer godt overens og å skrive fete låter med henne er letteste i verden for meg, gliser Will til 730 og.


Den 19 år gamle Mississippi-blondinen, som også bor i LA, forteller oss at
«In My Mind» ble en sang som betyr mye for henne.


– Den handler om å rømme fra virkeligheten mentalt sett, istedet for å fysisk forlate noen du elsker. Vi alle har de øyeblikkene hvor vi har lyst til å gi opp, men så har det mer verdi å bli med videre. Jeg føler alle kan relatere til dette scenarioet, her blir det bare sagt på en mer sarkastisk, sassy måte som vi alle kan relatere til, sier Maty, som gir nordmannen kjærlighet tilbake.


– For å være helt ærlig så er arbeidet jeg gjorde med Will en av de beste erfaringene jeg noensinne har hatt med en produsent. Ikke bare er han en fornøyelig person å være rundt, men vi lager alltid noen suverent sammen. Will er en av de mest talentfulle menneskene jeg noensinne har møtt.


– Dette er min første ordentlige video-shoot, så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Men det var råflott. Å få fysisk spille delene som foregår i hodet mitt var surrealistisk. Jeg er så spent på dele denne videoen med verdenen.


Maty er signert til Republic (Ariana Grande, The Weeknd, Drake, Lil Wayne, Nicki Minaj, Zendaya, Dagny).


Se videoen til Maty Noyes feat. Will IDAP «In My Mind»:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer