Etter anklagene om plagiat, teamer Ariana Grande og 2 Chainz opp som venner

1. feb 2019 kl. 00:00
ALL GOOD (UNIVERSAL)

ALL GOOD (UNIVERSAL)

Ariana Grande trengte ingen urban hjelp for å dundre rett inn på førsteplassen til Billboard Hot 100 for andre gang. Men i dag slipper den nytatoverte superstjernen likevel en remix av «7 Rings» med 2 Chainz.


Singelen lyder i våre øre best med Ari alene, men «7 Rings» og «2 Chainz» klinger jo i det minste godt. Hør den nye versjonen nedenfor. 
– Jeg har fått en ny venn, skriver sangeren i forbindelse med slippet med rapveteranen.


Da 25-åringen ga ut «7 rings», ble hun bombardert av diverse anklager om plagiat. En av dem kom fra fansen til 2 Chainz, som mener Ari har kopiert rapperens profilerte
«Spend It»
 
(Her rapper han «I’m riding ’round and I’m gettin’ it / it’s mine, I spend it». På «7 rings» sier Ari – på relativt lik måte «I want it, I got it… I see it, I like it».)  


Soulja Boy alias Big Draco var også kjapp til å anklage superstjernen for å ha kopiert deler av hans «Pretty Boy Swag», og 2 Chainz instaet litt av Arianas video og skrev at han vurderte å gjøre det samme som sin rapkollega.

View this post on Instagram

Tryna figure out if I should Big Draco @arianagrande 🤣🤣… y’all tell me in the comments 🧐 #bigdracovibesall2019

A post shared by 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz) onMen nå ser det altså ut til at Ari og 2 Chainz har blitt venner via en remix. Hvor han i tillegg til en raus dose oppmerksomhet trolig også har fått et solid honorar.

Hør remixen her: Det beste med «7 Rings» er dog tatoveringen – som har blitt fullstendig feil to ganger. Kanskje alle gode ting er tre?

 

Se også: Princess Nokia anklaget Ariana for kopiering, men blir selv slept på nettet