Estrid – egenpleieproduktet alle snakker om

Annonse
9. aug 2020 kl. 11:23
Estrid – egenpleieproduktet alle snakker om. (instagram/ Estrid)

(instagram/estrid)

Annonsørinnhold

Estrid er en revolusjonerende, bærekraftig barberhøvel som setter ekte kvinner og ekte kropper i forsetet.

Sommeren er på hell, men vi vil beholde den freshe sommergløden og følelsen av sommer. Og ikke minst de lettvinte skjønnhetsrutinene som følger med late dager på fjellet, hytta eller hjemme.

Barbering er en av skjønnhetsrutinene vi av og til føler for å gjøre, og av og til ikke.

Derfor er det et must å ha alt du trenger til barbering når du trenger det, slik at du kan følge ditt eget tempo.

Dette har det svenske it-merket Estrid nå gjort enkelt ved å tilby en skreddersydd abonnementtjeneste på barberblader uten bindingstid. Og alt det andre du måtte trenge for en behagelig barberingsopplevelse.

Du får de sendt rett hjem, uten å betale frakt eller andre tulleavgifter.

#selfcare er #selflove.

Med Estrid får du de riktige redskapene til en riktig penge, og ikke minst tilpasset kvinner spesielt.

Det er ikke noen hemmelighet at de fleste bra barberhøvler er tilpasset menn. For deretter å bli gjort om til en kvinnelig utgave, som få kvinner kjenner seg igjen i. Helt til nå.

Bærekraftig og vegansk barberhøvel

Estrid har derfor tatt steget helt ut og laget barberhøvler i lekne farger som BlushCloudSpace og Peach i et design inspirert av skandinavisk minimalisme. Høvelen har ergonomiske håndtak i gummi for et sikkert grep. Og den er laget i stål, som gjør den lett å holde i. Høvelen tåler mer, og blir mer holdbar.

Den kommer også med et oppheng, slik at høvelen henger tørt når det ikke er i bruk. Da lever bladene lenger.

Estrid – egenpleieproduktet alle snakker om. (Estrid)

Men ikke minst er den bærekraftig.

Barberhøvelen er 100 prosent vegansk, og kommer med fem-knivers, cruelty-free og veganske blader. Som gir det tetteste og mykeste resultatet. I bladene finner du aloe vera, kakao og sheasmør, som pleier huden.

Estrid er Skandinavias første bærekraftige barberhøvel, og har allerede rukket å gjøre seg bemerket ved å vinne forbrukertester og priser.

For hvert kjøp donerer Estrid en del til organisasjonen Kvinna til Kvinna, som støtter kvinners rettigheter. Gå til nettstedet for å lese mer!

Estrid – egenpleieproduktet alle snakker om. (instagram/estrid)
(instagram/estrid)

 

Egenkjærlighet først. Møt Estrid 👋🏽

Estrid ble startet av de svenske gründerne Amanda Westerbom, Ben Eliass og Alan Aygun sammen med stylisten Nadia Kandil.

Amanda og Nadia var lei av å bruke masse penger på dyre barberhøvler, som egentlig var tilpasset menn, og dermed var Estrid født. Nå vil de revolusjonere egenpleieindustrien med en merkevare som setter ekte kvinner og ekte kropper i forsetet.

Estrid har nylig fylt ett år, og kjendisfavoritten vises med jevne mellomrom på badehyllen, på reise og på farten med blant andre Sophie Elise, Anniken Jørgensen og Erica Kvam.

Bli bedre kjent med Estrid her!