Hopp til hovedinnhold
Deep Water Ben Affleck Ana De Armas erotic thriller jlo Bennifer Amazon Prime Video Hulu jennifer lopez
Deep Water med Ben Affleck og Ana De Armas (Disney/Hulu/Amazon Prime Video)

Deep Water med eksene Ben Affleck og Ana De Armas er her

Deep Water med Ben Affleck og Ana De Armas kommer J.Lo og Ben ikke til å se i kveld.

Benana forsvant til fordel for Bennifer 2.0. Synd, for vi går derfor glipp av presseturnéen til Ben og Ana, som kunne blitt god, klein underholdning.

Deep Water Ben Affleck Ana De Armas erotic thriller jlo Bennifer Amazon Prime Video Hulu

Ana De Armas som Melinda Van Allen

Selv om vi går glipp av intervjuer med det tidligere paret, får vi altså Ben Affleck og Ana De Armas’ erotiske thriller Deep Water.

Under innspillingen hygget de seg så mye at de – spennende nok – ble kjærester irl.

Ben Affleck og Ana de Armas i Los Angeles i juli 2020 (Bauer-Griffin/GC Images)

Ben Affleck og Ana de Armas i Los Angeles i juli 2020 (Bauer-Griffin/GC Images)

Regissøren er den 81 år gamle britiske sjangermesteren Adrian Lyne (Fatal Attraction, Indecent Proposal, 9 1/2 Weeks), som ikke har laget en film på to dekader.

Jennifer Lopez slipper å stille på den røde løperen med Ben og kubanske Ana på kinopremieren, fordi i kjølvannet av det nye forholdet blir Deep Water beleilig nok sluppet rett på streaming.

Kanskje mest fordi filmen med ekteparet Vic og Melinda Van Allen er cringe og rotete? Men den ser også ufrivillig gøyal ut.

Ta en titt på traileren nedenfor.

Deep Water norge Ben Affleck Ana De Armas erotic thriller jlo Bennifer Amazon Prime Video Hulu jennifer lopez

(Hulu/Prime Video)

– Hvorfor er du den eneste mannen som vil bli hos meg? spør Ana som Melinda?

– Jeg vet ikke, svarer Ben Affleck tomt som Vic. For så å forsikre henne om at han vil.

Men det ser ikke ut som om ekteparet elsker hverandre. De holder likevel sammen, på én betingelse. Hun får ha så mange elskere hun vil, så lenge hun ikke forlater familien. Denne avtalen høres kanskje bra ut på papiret. (Eller egentlig ikke.) Men i praksis fungerer det ikke så bra ettersom mannen overraskende nok blir sjalu.

En av mennene som Melinda holder på med er unge Charlie De Lisle, spilt av den australske hunken Jacob Elordi – sosiopaten Nate i Euphoria.

Perfekt!

Se traileren til Deep Water:

Hulu, som kun er i USA, eies av Disney. Nå som de har streameren Disney+, putter de stort sett Hulu-innhold under STAR-hubben på Disney+. Men Deep Water ble kanskje for NSFW-ete for Disney-brandet, ettersom de låner filmen til konkurrenten Amazon Prime Video internasjonalt. Den ble sluppet i dag.

Jacob Elordi Deep Water Ben Affleck Ana-De-Armas-erotic-thriller-jlo-Bennifer-Amazon-Prime-Video-Hulu-jennifer-lopez-1536x864

Jacob Elordi og Ana De Armas i Deep Water 💦

Disney er – som seg hør og bør – ikke kjente for erotiske thrillere.

Det er nesten 30 år siden deres forrige brunstige spenningsfilm; Color of Night med Bruce Willis og Jane March. Filmen floppet på kino, men ble den mest leide VHS-videofilmen i USA i 1995 ifølge Billboard.

Deep Water er den første filmen til Adrian Lyne på 20 år. Utenom sine mange erotiske thrillere, har han også Flashdance på CV-en.

Danseklassikeren får omstart som TV-serie: Se her

flashdance reboot 2021 paramount plus jennifer beals 4

Flashdance (Paramount)

730.no har tidligere etterlyst et comeback for erotiske thrillere. Noe som ser ut til å skje. Nylig kom usjenerte Sydney Sweeney med sin første filmhovedrolle: Ta en titt 

Nå er Netflix på ballen, hvis det er lov å si, og lager den erotiske thrilleren Damage med Charlie Murphy (Peaky Blinders) og Richard Armitage (Hobbiten). Filmen blir tidsriktig nok splittet opp i tre deler som en miniserie. Førstnevnte spiller Anna som blir elskeren til faren til sin forlovede, spilt av Richard. Ikke så smart nok blir hun besatt av å holde på begge mennene.

Ana de Armas (født i 88) filmer i disse dager Ghosted, hvor hun spiller mot Chris Evans og Adrien Brody. Regien er ved Dexter Fletcher (Rocketman, ukreditert co-regissør av Bohemian Rhapsody).

Undervurdert film: 50-åringen Jennifer Lopez som stripper basert på sann krimhistorie

Se også: Kaley Cuoco er klar med Pete Davidson i Meet Cute og The Flight Attendant sesong 2

Nyeste saker fra 730.no

Les mer