Hopp til hovedinnhold
ANATOMIINTERESSERT (MTG)

Erik og Kriss vil undersøke kroppen din…

ANATOMIINTERESSERT (MTG)

Sommeren blir ett hakk varmere med Erik og Kriss’ nye singel «Hvis du vil ha meg», som kommer med en video inspirert av NRK-legende/lege Trond-Viggo Torgersen og hans kultserie Kroppen. Se premieren nedenfor vår prat med Erik.

Hva er ideen bak slik en leken utdannelsesvideo?

– Det er viktig å kunne bidra til anatomikunnskapen til folk! Idéen boblet fort frem etter at tekstlinjen om Trond-Viggo var på tape i studio, og vi syns det var kult å leke oss i det universet vi kjenner, og digger, Trond-Viggo aller mest fra.


Refrenget på låten er en øreorm. Når vet dere at dere har laget et hook som sitter?

– Takker! Håper jo det er en slags øreorm, som kryper seg inn i hjernene til folk og blir der lenge. Hook’ene er nesten alltid det første vi begynner med, og er ofte det aller viktigste for oss. Det er dessverre ingen som har fasiten på hva som sitter og ikke sitter, men vi fokuserer bare på å ha det moro i studio om dagen, og lage låter vi selv syns er kule. Så vi tester ikke låtene for mange – men det er klart, de nærmeste har kanskje hørt den, og de digger’n!


Hvis dere var single og kunne «ta» hvilken som helst kjendisdame… Hvem ville dere tatt?

– Oh. Vanskelig spørsmål gitt! Det riktige svaret er vel hver av våre respektive kvinner, som da i en ideell verden både var single og kjente. Er det svaret underkjent, går jeg for Pamela Andersson i hennes Baywatch-prime. Kriss hadde vel holdt en knapp på Adriana Lima, kjenner jeg ham rett…

Hva er planene for sommeren?

Endel jobbing, farting og konserter, kun avbrutt av litt deilig ferie. Kriss skal til Lofoten, jeg blir østlandsbasert for det meste. Også skal vi seff tvinge flest mulig til å elske den nye låta vår!

Singelen er produsert av Coucheron, mens videoen er regissert av Muhammed Sarmadawy. Se premieren på «Hvis du vil ha meg»:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer