Hopp til hovedinnhold

Er Paris Hilton verdens jævligste DJ?

BJ-PARIS > DJ-PARIS (MIXMAG)

JESUS, TAKE THE WHEEL(S OF STEEL)! 
 

Paris Hiltons nye realityserie ble kansellert etter én sesong, men arbeidsjernet vet fortsatt hvordan hun kommuniserer med sitt publikum. Nå har milliardærblondinen brått blitt stjerne-DJ, og er, som man ser og hører i snutten under: En opplevelse å danse til. Miksingen går så silkeglatt at det hele høres ut som én eneste svær mega-take-off. Øregasme, om du vil. For å hype crowden til bristepunktet, tyr Paris til mikrofonen, og lager en slags skarp laserstrålelyd ut av høytalerne som effekt. Spektrum til høsten?

Nei, okå: Den irrelevante socialite-trulta bør gjøre oss alle en tjeneste og holde seg langt unna Serato’en.

Under kan du se et par uheldige klipp fra Paris’ DJ-debut via Pop Music Festival i San Paulo, Brasil i helgen, hvor det ble avfyrt en skamløs rekke dancehits mot det uheldige festivalpublikummet, som antageligvis endte kvelden med hørselsskader og varige mén i sjela.

G-u-d bedre:

Det er greit at DJ’ing ikke så lett som mange (/Paris) tror. Men når du annonserer at du skal spille din Afrojack-produserte debutsingel og setter på Rihannas «We Found Love» i stedet, fortjener du knapt å eie en mp3-spiller:

 Skrullemor tyr ofte til fylleyoga for å myke opp leddene før hun myrder arenaer verden over:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer