Hopp til hovedinnhold
(MARNIETHEDOG.TUMBLR.COM)

Er Marnie verdens søteste hund?

(MARNIETHEDOG.TUMBLR.COM)

Møt Marnie, en 12 år gammel Shih Tzu fra New York. I dag lever hun livet til en superstjerne, men det har ikke alltid vært slik. De første 10 årene av hennes liv vet vi lite om. Marnie ble funnet på gatene i Connecticut i 2012, alene, illeluktende og tilsynelatende blind på ene øyet. Heldigvis ble hun plukket opp av dyrevernere, som døpte henne Smelly. Etter fire måneder fant de et permanent hjem til henne, og nå kunne hun ikke hatt det bedre. 

Fortsetter under


SMELLY/MARNIE DA HUN BLE FUNNET (MARNIETHEDOG.TUMBLR.COM)

Smellys nye menneskevenn tok henne med til New York, kalte henne Marnie, og ga henne et helt nytt liv. Da de trakk 14 (!) råtne tenner begynte hun å lukte bedre, og en veterinær fant ut at hun slett ikke er blind på det ene øyet. Hun har dog en sykdom som gjør at hodet står litt på skakke, og en usedvanlig lang tunge, som gjør at hun ser litt tullete ut. Bortsett fra det har hun det nå helt supert, og er blant annet fan av brokkoli, gresk yoghurt og lukten av gress. Det eneste hun ikke liker er å være alene, forståelig nok. 

Se våre topp 15 bilder av Marnie, som stadig blir stoppet av menneskekjendiser på gaten: 

Les mer om Marnie på Tumblr her, og følg henne på Instagram her. (Og skulle du bli inspirert er det nok av hjemløse hunder også i Norge, blant annet hos Dyrebeskyttelsen og Foreningen for omplassering av dyr.) 


Se underdog med overbitt:
Tuna er dritsøt hun også

Nyeste saker fra 730.no

Les mer