Hopp til hovedinnhold
Kendall og Devin Booker
Var det aldri slutt mellom Kendall Jenner og Devin Booker? (Instagram/Kendalljenner)

Kendall Jenner og Devin Booker: Ikke slutt likevel?

Bruddet mellom Kendall Jenner og Devin Booker varte visst ikke så lenge.

Hvis det i det hele tatt var slutt?

Kun noen dager etter nyheten om bruddet ble kjent for folket, ble paret (?) sett sammen på SoHo House i Malibu. Og det ser ut som stemningen er ganske så god.

Se bilder av turtelduene nedenfor.

Det var en kilde nær familien som kunne fortelle E! News at Kendall og Devin angivelig hadde gått gjennom en tøff periode da de kom hjem fra søsteren Kourtney Kardashians bryllupstur i Italia.

«Når de kom tilbake begynte de å føle at de ikke var helt på linje, og innså at de har veldig forskjellige livsstiler», sier kilden til E! News, men legger til at begge ønsker å få det til å funke.

Det kan se ut som de klarte det relativt fort? Eller var det noen gang slutt i det hele tatt?

Verken Kendall eller Devin har bekreftet slutten på det to år lange forholdet. Det er dog ikke å forvente, da 26-åringen kan sies å være en av de mer private i Kardashian/Jenner-klanen.

Se også: Hvem er Devin Booker – Kjæresten til Kendall Jenner?

(Instagram/Kendalljenner)

Brudd eller ei, håper vi at den gode stemningen fortsetter.

Det gjør nok også Kendalls niese Stormi Webster. Kendall avslørte nemlig i et intervju med Jimmy Fallon, at Stormi hadde «det største crushet» på Devin.

«Det gjør meg nesten sjalu noen ganger», tøyset tante Kendall.

(Instagram/Kendalljenner)

Kendall er den eneste i søskenflokken uten barn, og satt nesten vannet i halsen i en episode av familiens nye realityserie, da mamma Kris Jenner spurte henne om det kanskje var på tide.

Som verdens best betalte supermodell (og tante til sine 11 nevøer og nieser), har hun antageligvis mer enn nok å ferdes med inntil videre.

Hvis og når det skjer, kan det i alle fall se ut som Devin Booker fortsatt er en potensiell kandidat som Kardashian/Jenner-flokkens femte barnefar.

Se også: The Kardashians anklages for forfalskning av virkeligheten

Nyeste saker fra 730.no

Les mer