Hopp til hovedinnhold

Er du (en bra) produsent? Vinn plass på by:Songs!

I år arrangeres låtskrivercampen by:Songs for andre gang. Produsenter har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av Norges fremst artister, låtskrivere og musikere.


by:Songs ble avholdt for første gang i fjor i forkant av by:Larm – i samarbeid med Music Norway. Rundt 40 låtskrivere, toplinere og produsenter fra inn- og utland roterte rundt sammen i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over fire intense dager.


Nå arrangeres by:Songs på nytt i de samme studioene, og igjen lar de en ny produsent eller produsent-team sikre seg en plass. Denne gangen via den nasjonale campen 18. – 20. januar.


Vinneren vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 29. februar – 2. mars.


Produsentene som blir valgt ut vil bli plukket ut av en jury bestående av representanter fra by:Songs og noen av landets fremste produsenter. Den internasjonale campen har med utenlandske talent og bransjefolk.


Slik deltar du: Send den feteste låten du/dere har produsert, samt kort info om hvem dere til [email protected]. Merk mailen med «by:Songs».
Frist: 10. januar.


Flere produsenter og artister er allerede bekreftet til den nasjonale campen, blant andre Unge Ferrari, OMVR, Alexandra Joner, Chinook og Benjamin Beats. Fokuset på denne campen vil være norske artister og de store norske musikkselskapene vil stille med sine mest aktuelle artister som det skal skrives for og med.


Spørsmål? Kontakt Martin Schilde via [email protected].
 

Les mer